Феминизмът вече не е кауза, а индустрия

Винаги съм смятал, че когато една добра кауза се превърне в индустрия и средство за печелене на популярност и пари, тя моментално се изражда и става неузнаваема.

Феминизмът е емблематичен пример за това. Преди няколко десетилетия той е символизирал борбата на нашите майки, сестри, жени и дъщери за равноправие.

Сега той символизира борбата на украински провинциални Златки да си покажат невиделите слънце цици пред фотообективите, и борбата на тлъсти и мъжествени англосаксонски и скандинавски лесбийки да убедят света и да се самоубедят, че липсата им на пенис и като цяло отблъскващия им външен вид е плод на многовековна и дълбоко вкоренена в обществените основи мъжка конспирация.

#1 KingoftheROAD 10.10.2012 в 19:16:05

Хамериканците най-вече го имат тоя отвратителен навик, от всичко да се прави бизнес. Е да да, ама не...

#2 Оня Дето Го Трият 10.10.2012 в 20:10:04

Това е единствения случай, когато идеята за голи блондинки ми звучи отблъскващо.... абе изобщо, докъде ни докараха само

#4 Fedar 10.10.2012 в 21:53:27

Peta_Wawa, за САЩ и Канада не съм толкова сигурен, но за Швеция съм убеден. Там положението е направо страшно. Имах състудент и съквартирант от Швеция и той ми е разказвал много. Сподели ми нещо, което направо ме втрещи - каза ми, че когато шведските младежи отидат на купон, родителите им ги викат на оперативка и започват да ги инструктират как да СЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ ЕВЕНТУАЛНО ОБВИНЕНИЕ В ИЗНАСИЛВАНЕ, и подготви се да го чуеш - немалко от тях ги съветвали, ако се стигне до секс с момиче, ДА ПОИСКАТ ПРЕДИ ТОВА ДЕВОЙКАТА ДА ПОДПИШЕ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ СЕКСЪТ Е БИЛ НАПЪЛНО ДОБРОВОЛЕН.

#6 deowin 11.10.2012 в 18:03:47

Не става много ясно как "борбата на украински провинциални Златки да си покажат невиделите слънце цици пред фотообективите" "не е кауза, а индустрия". На мен описаното ми се чини баш кауза.

#7 fALLEN 11.10.2012 в 22:22:08

тая вляво е с нак-яки цици и личице.

#8 Чинчифон 12.10.2012 в 11:53:09

Равните права значи равни ЗАДЪЛЖЕНИЯ.А в същност мъжете умират по рано от жените,който смятат че мъжете са им отнели правата?Еволюцията е създала различия между половете и промяната на тези различия е по силите само на Бог и природата.Но феминистките не го разбират и се изживяват като равни!

Новините

Най-четените