Ама на Румен Радев и баща му става за президент

Името на новия президент е Румен Радев и това означава първа изборна загуба за ГЕРБ. Медиите реагираха на новината с живи включвания от селото, в което живеят родителите на Румен Радев и с живи включвания от дома на Стефан Данаилов - лице на инициативния комитет, издигнал кандидатурата на президента.

Ето как потребителите на социалните мрежи реагираха на новините:

Dragomir Simeonov
Ама на Румен Радев и баща му става за президент!

Александър Николов
Не гласувахте за майката, нА ви сега майката на Радев

Maria Kassimova-Moisset
Репортерка вика на бащата на Радев Дядо Георги...и му говори на ти. Мило ми е. Като Нова година е. СипАх си вече отдавна.

Lubomir Alamanov
бТВ и Нова - сериозно ли първите коментари са ви от селски кръчми, в стил: Как се чувствате? към роднини на сериозна възраст? Горд съм с българските CNN...

Марта Евтимова
Гледам тържеството в родното село на президента Радев и ви призовавам. Приятели, съграждани! Моля, ако някога ме изберат за президент и журналистите припнат към Монтана - не играйте копаница в моя чест, не се наливайте с вино и ракия, не вейте знамена, не скачайте в Монтето от радост. И не разказвайте нищо от типа "добро дете беше, ама злоядо".

Stefan Stanchev
Празненствата на следващите избори ще са в Учиндол. Разучавайте албумите на Дългия, че иначе горко ви.

Диян Божидаров
Аз съм обнадежден. След като Йотова е вицепрезидент, всеки български журналист може да е

Боян Кутевски
В София се е срутил блок... за щастие - Реформаторският...

Georgi Milkov Живеем в най-демократичната страна. В САЩ Беновска щеше да бъде застреляна от Сикрет сървиз малко преди да хвърли нещо към президента :)

Mihail Dyuzev
Промяната започна... с победата над Беларус

 

#1 goni 14.11.2016 в 15:41:03

Това с Ябълката е готино! Ама, истината е чe нашите служби са по-добри от Сикрет сървиз! Знаят че Българските ябълки са гнили и в тях не можеш да скриеш бомба! Бенова, като истинска патриотка никога не би използвала вносна ябълка за подобна цел! Колкото до новоизбраният президент, то той се показа на висота хващайки ябълката,а отговора му показа че е мъж, който разбира от флирта на една българка!

Новините

Най-четените