Кой предложи Пеевски

Журналистът Валерия Велева, която направи единственото интервю с Делян Пеевски през няколкото часа, докато той заемаше кабинета на шеф на ДАНС, направи интересно изявление в сутрешния блок на Нова телевизия:

Знам кой предложи Делян Пеевски. Беше Сергей Станишев. Питам защо Сергей Станишев в цялата година на протести, на изливането на целия негативизъм върху Делян пеевски, нямаше доблестта, не излезе и да каже, че той го предложи и то против волята на Пеевски.

Той не се е съгласил в началото, не е искал да приеме този пост. Това е било наистина под натиск на Сергей Станишев.

При всички случаи тази акция беше наистина на Сергей и ако вие си спомняте, как Сергей се оправдаваше, че няма нищо общо с тази случка, начинът, по който беше поставен в небрано лозе министър-председателят да не може да отговори на въпросът „кой, кой, кой"...

Върнах си лентата вчера, когато четох този доклад на Сергей Станишев пред пленума, в който той прехвърли вината за състоянието на партията на всички други, само не и на себе си. Той се отметна от всичко. Виновни са му ДПС, ГЕРБ, вътрешният враг, абсолютно всички. Да наречеш партията си „озверяла глутница" е ужасно нещо при положение, че ти 13 години си лидер на тази „озверяла глутница".

В този доклад на Сергей даже има едно изречение, че нямал никакви олигархични връзки. Задавам въпрос: Има ли финансови зависимости между Сергей Станишев и Цветан Василев? Има ли връзка икономическият екип на това правителство с Цветан Василев? Нека Сергей Станишев да каже.

#1 pixie 08.07.2014 в 09:26:00

Много е удобно да си начело на бсп цели 13 години и да не поемеш отговорност за нищо. И тоя щял да ми става еврокомисар. Само да ни излага пред Европа с хлъзгавия си характер. И да е намърдан на място, където още по-малко ще личи какво (не)прави и където може да му се търси още по-малка отговорност. Някои хора просто нямат спирка в наглостта си.

#2 pixie 08.07.2014 в 09:26:42

И какво, ако е предложил той Пеевски? А?

#3 gothic 08.07.2014 в 11:25:23

Пикси, нема като как Станишката да поеме отговорност за 13-те години. Това в столетницата се не случва. Чисто и просто защото не е лидерска партия. Като Герб, Атака, ДПС, НДСВ /вечна му памет/ и ДСБ-то на Костов. В партии като БСП, колкото и да дриска /без извинение/ шефа, в края на краищата отговорността е обща.

#4 Svelini 08.07.2014 в 11:51:21

Валерия Велева не знае, тя предполага като навързва събития. По същия този начин аз знам, че тя обслужва винаги тези които са на власт или предстои да дойдат, пак по предположения. И като е разбрала още миналото лято защо не попита Станишев директно със същите доводи, които изтъква сега?. Каквито са политиците, такива са и журналистите. Няма как да е друго, Мадам В.

#5 pixie 08.07.2014 в 12:51:26

Името на Мадам В. в недалечното минало се свързваше с Доган и разни поръчкови материалчета ли бяха, писма ли...

#6 pixie 08.07.2014 в 12:54:50

gothic, прав си за съжаление. Ей заради това сме и на тоя хал, щото никой в Бг не поема отговорност за нищо, даже и да е очевадно, че е виновен. Затова не искам това дребно човече да ни изтипосва в Брюксел и да се пъчи като голям политик.

#8 Scooby Doo 08.07.2014 в 16:23:29

Бойче запри се де. Стига с тия плоски глупости и демагогия. Не сме в детската градина да ти вярваме. Мина им времето на вашите.

#11 Astarot 10.07.2014 в 14:56:12

Това е БГ журналистът... Дай му да пикае върху отстреляни кучета Къде беше Валерия Велева с теорията си преди година? Тя пък една теория... Едно голо изтърсено от никъде предположение, без грам обосновка, без източници... Сега, понеже СтаниШеф си взе шапката към белгийско, всеки ще гледа да си натовари върху него негативите и да излезе чист от блатото. СтаниШеф не е, никога не е бил и няма и да бъде нещо повече от пионка. Поредния буфер, който БСП избутва напред да обира негативите, докато кръгове вътре в партията си седят на сянка 25 години и дърпат конците на марионетките си.

#12 Astarot 10.07.2014 в 15:02:12

Бойчо, айде стига глупости с тези "инвестиции". СтаниШеф имаше късмета да управлява в момент, в който влязохме в ЕС и започна презастрояването и разпродажбата на Черноморието... Огромната част от тези "инвестиции" бяха от продажбата на имоти на руснаци, англичани и ирландци, които се надяваха да ги препродадат на по-висока цена и да изкярят някое евро. Ама ги удари кризата и спряха да купуват. Кога българинът ще разбере смисъла на думата инвестиция? Инвестиция е всичко, което ти носи по-нататъшни приходи и друг вид облаги. Да продадеш фалирал завод, не е инвестиция. Да продадеш ниви и имоти не е инвестиция. Да продадеш концесия за жълти стотиники, не е инвестиция! Да продадеш енерго-мощности, срещу заробващи договори за изкупуване НЕ Е инвестиция... След като сами не искаме да си отворим очите, на кого да се сърдим, че ни правят на маймуни?

#14 Citizen X 10.07.2014 в 17:35:07

Действително, любимия ти педер пое страната в нейния икономически зенит... И със страшна скорост я заби в блатото. Нещо спрени еврофондове, заменки, хонорари, рестрикции и наказателни клаузи да споменеш? Ма, ного си сеуективен, миличък...

Новините

Най-четените