Ела и си вземи момиче като мен

Рядко се случва от сеир да има полза, но ето, че можело.

Българският неспокоен и борбен дух, изпълнен с многознайство, нравоучителност и здрава доза цинизъм, внезапно се впрегна в нещо изненадващо положително.

Дори сами без да разберат как, захласнати в отрицание, цъкания с език и сочни псувни, зрителите в YouTube направиха от 17-годишната певица Гери-Никол

първият български изпълнител с над 300 000 гледания на видео, само 24 часа след премиерното пускане на нейната нова песен "Момиче като мен".

Непоносимият за финия и аристократичен роден вкус бг-рапър Криско и неговият лейбъл "Криско Бийтс" успяха да разбунят по отличен начин интернет-духовете, показвайки една абсолютно хитова (и, в интерес на истината - не чак толкова бездарна) песен, придружена от помпозно видео, в което непълнолетната и силно-гримирана певица се разхожда само по мрежест, впит в тялото, кожен панталон.

Сеирджиите в интернет веднага се нахвълиха като бесни кучета върху моралната страна на въпроса, атакувайки качествата на тийнейджърката. Заваляха критики на основа възраст, съдържание на порнографски елементи и стойност на музиката.

И така, онези, които не харесват показаното парче, така и не разбраха как са попаднали с двата крака в клещите на шоубизнеса.

Нахлузили морализаторско-скучноватата си одежда на достойни родители, будни граждани (да не забравяме и орките псевдо-ученолюбиви тийнове, които коментират) - много от зрителите на видеото загърбиха за момент цялата плеяда още по-голи от Гери-Никол чалга-звезди, които бумтят от телевизорите в холовете им.

Авторите на негативните коментари забравиха и че мразеният от тях и "сбъркан" Азис за малко щеше да спечели "Вип Брадър" с гласове на публиката, а видеата му в YouTube (в които напълно откровено пее за любовта си към мъжете) имат колосалните за България няколко милиона гледания в световната мрежа за видео-споделяне.

Междувременно не чак толкова известната досега Гери-Никол написа във своята Facebook-страница:

"Искам да благодаря на всички хора , които ме подкрепят и изстреляха "Момиче Като Мен" в небесата ! Това е най-гледаната ПРЕМИЕРА в историята на БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА! Благодаря Ви, правите ме НАЙ-ЩАСТЛИВОТО МОМИЧЕ!!!"

А ние ти благодарим, YouTube, че създаваш рекорди от... нищото. И от човешкото любопитство, разбира се.

Гледайте и вие видеото на Гери-Никол и ако желаете, се включете в хилядите коментари отдолу:

#1 Euphoria 25.11.2015 в 20:37:10

Гледанията не са от значение.. вижте колко хора са го харесали и колко не са го харесали. ;)

#2 Виктория Пенелопова 07 25.11.2015 в 20:59:23

Какво облекчение, да отидеш на концерт, там да няма кифли като споменатата, да няма силикон, да няма екстеншъни.....Говоря ви за снощи, за великолепното шоу на whitesnake, за уникалната енергия, която владееше залата. За непреходността на истинската музика и на великите музиканти.

#3 Vincent MoFo 25.11.2015 в 22:26:04

I like it baby!!! Тива момиче има шанс извън Булгаристан, прекаленото никаква и консервативно-арабска булгаристанска публика едва ли ше вдене за кво става въпрос...ч шоубиз баце, плащаш за шоу !

#4 Иван Мъглов 25.11.2015 в 22:52:41

Песента и видеото са на световно ниво. Клипа прилича на кейпоп клип. Това е клубен трак и е нормално текста и клипа да не са, като текстовете и клиповете на песните на Адел. Ценете родното, защото е на световно ниво и e добро, като песните на Мадона, Майли С. , Ники Минаж, Иги Азалия, Риана и други подобни световни звезди.

#7 bludniq_sin 26.11.2015 в 09:46:55

Не съм я гледал, няма и да я гледам тая пикла протеже на едно момче, което според мен е най-големия чалгар в бизнеса в момента - криско е бетер чалгар и от фики и от баща му и брат му

#8 bono 26.11.2015 в 10:10:33

На мен ми мяуче!!!

#9 Boudica 26.11.2015 в 10:12:18

Такива клипове като нейния трябва да се гледат и порицават. Изобщо не бива да се подминават клипове като този. Защото тинейджърките не трябва да бъдат оставени да мислят, че да се правят на парцали е много елитно. Ако някой си е въобразявал,че чалгата е била някво дъно, то тази пошлост в момента направо дълбае дупка до Китай. Жалко и за това младо момиче, щото на 17 не може да се очаква да носи кой знае какъв багаж. Екипът зад нея, който е решил да печели пари на гърба и(на гъза и), е за бой.

#11 Bacillus Bulgaricus 26.11.2015 в 11:19:15

"световно ниво" - то и недоразумението Майли също е на т.нар. "световно ниво". Е и? Утре никой няма да я помни.

#12 Иван Мъглов 26.11.2015 в 11:28:15

Коментар до Bacillus Bulgaricus За това утре дали ще я помнят след време е много относителна работа. От Епъл подариха преди години безплатно албума на U2 и много от хората в Туитър се чудиха, какво е U2. Хората искаха да махнат албума от профилите си и искаха да получат новия албум на Бионсе.

#16 cheung 26.11.2015 в 15:38:33

"Песента и видеото са на световно ниво. Клипа прилича на кейпоп клип. Това е клубен трак и е нормално текста и клипа да не са, като текстовете и клиповете на песните на Адел. Ценете родното, защото е на световно ниво и e добро, като песните на Мадона, Майли С. , Ники Минаж, Иги Азалия, Риана и други подобни световни звезди." Да бе, баш па тия са много добри, да знаеш. Ники Минаж е грозна като смъртта ,със задник като Титаник. Риана - грозно мулатче, ниско при това. Свременната музика с някои изключения е булшит. Защо Адел не прибягва до разголване и пак е Нъмбър Уан?

#17 strawsPulledAtRandom 26.11.2015 в 16:36:00

Оправете правописните грешки в статията.

#18 strawsPulledAtRandom 26.11.2015 в 16:40:19

Все пак си пуснах клипчето и останах с впечатление, че това момиче е имало хрема, докато са записвали песента.

#19 AlahAkbar 26.11.2015 в 17:18:23

Грозно облечена и мьекаща малолетка, която не може да пее... Всяко чудо за 3 дни.

#20 Дракон с кисело зеле 26.11.2015 в 17:36:50

Най-смисленият коментар май е на Мануела тук... Иван Мъглов, говориш пълни тъпотии. Не знам как сам не го осъзнаваш, обаче и ти, като автора на статията, приравни тъпата кифла от клипа на Ребека Блек - онова заблудено девойче от преди няколко години, което натрупа милиони гледания само защото хората я мразеха. И все още се помни единствено песента, с която си спечели славата, и нищо друго. Съмнявам се Гери-Никол да иска това. Другото е, че хич не ми се нрави девойка (или пък не е девойка?), която легално няма право да участва в порно, да снима такъв клип. Гнусно е.

#21 kaka 26.11.2015 в 18:26:44

Който го е видял и чул, едва ли ще повтори.

Новините

Най-четените