Жилищен кредит по нуждите на хората

Alpha жилищен кредит „Перфекто" е продукт без аналог на ипотечния пазар у нас, защото предлага най-дългия срок с фиксиран лихвен процент, като клиентът може да избира между 4 периода с фиксирана лихва - 3, 5, 7 или 10 години.

Решението за създаване на този продукт идва след мащабно количествено и качествено изследване, което Alpha Bank България проведе в началото на 2011 година в 7 големи града в България.

Целта му е да проучи нагласите на потребителите към жилищните кредити, техните предпочитания, основни страхове и пречки, както и какви са параметрите на ‘идеалния', според тях, жилищен кредит.

Като се има предвид колко важен момент за всеки човек е изборът на собствено жилище и най-подходящият кредит, Alpha Bank България отговоря на нуждите на клиентите, като им дава точно това, което търсят - сигурност, стабилност, предвидимост на бъдещите плащания, коректност в текстовете и възможност сами да изберат най-подходящата за тях опция.

Смисълът на „Перфекто" е да предостави прозрачни условия и да осигури максимална сигурност и спокойствие в живота на човек, който се е решил на такава дългосрочна и отговорна инвестиция, като закупуване на жилище.

Сред преференциитe на "Перфекто" е и освобождаване от такси за кандидатстване и одобрение, както и от такса за предсрочно погасяване.

Новините

Най-четените