Може ли Ливърпул да се издъни: Най-големите разлики след 12 кръга и какво стана след това

Ливърпул продължава с феноменалното си представяне от началото на сезона и отвори бездна от осем точки пред втория в класирането Лестър след победата с 3:1 над шампиона Манчестър Сити в неделя.

„Гражданите“ паднаха до четвъртата позиция и се намират на девет точки зад лидера и основен претендент за титлата през настоящата кампания.

Тимът на Юрген Клоп е все още непобеден във Висшата лига с 11 победи и едно равенство в първите 12 кръга.

Въпреки че сме все още толкова рано през сезона, бившият мениджър на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо смята, че всичко в битката за титлата е решено.

11:11"Навсякъде хвърчаха чинии и храна": Какво се случи между Стърлинг и Гомес отвътре

„Освен ако нещо драстично не се случи и някоя контузия провали целия отбор“, каза Моуриньо в студиото на Sky Sports след успеха на „червените“ над Сити.

И, наистина, е така. Но понякога драстични неща се случват, както сме научили от предишни сезони.

В галерията сме събрали случаите, в които лидерът в класирането има пет или повече точки аванс на върха след 12 изиграни мача и какво се случи след това. Припомнете си.

Дали Ливърпул ще се поучи от грешките на някои отбори, които се намираха в тази ситуация преди, ще разберем в края на сезона.

#1 ти тъп ли си 13.11.2019 в 02:02:49

"Впоследствие, Челси спечели само три мача и спечели титлата с осем точки аванс." Я пак.... Как след 12-я кръг печелиш 3 мача и ставаш шампион

Новините

Най-четените