Може да е от мразовит Сибир, но обича жегата на футбола

Руската съдийка Екатерина Костюнина отдавна е определяна като най-красивата в професията и не е трудно да разберете защо.

Родена в сибирския град Красноярск, Костюнина свири в полу професионалната руска лига.

Преди да се премести в Москва и да започне със съдийството, красавицата рита за местния Педагогически университет в Красноярск.

Въпреки че отборът от родния й град – Йенисей, играе във втората дивизия на руския футбол, съдийката е пламенна негова фенка.

Като малка, Костюнина се занимава с танци, но на 12 години решава да обуе футболните обувки и да започне да гони топката, заедно с момчетата от класа си.

Решава, че съдийството е единственото нещо, което иска да прави, и мечтае един ден да бъде помощник на Световно първенство.

22-годишната рускиня е изключително активна в социалните мрежи, а след голямото внимание, което й се обръща в Русия, вече има почти 100 000 последователи в Instagram.

И Костюнина не разочарова нито един от тях със снимките, които публикува.

Рускинята обаче не иска да бъде разглеждана само като секс символ. Костюнина споделя, че е изключително трудно да поддържа перфектна форма, която й е нужна за съдийството, а и не изкарва достатъчно пари от професията.

Затова разкри, че има план да започне футболно предаване, което да се излъчва в Youtube.

„Имам нови приоритети в живота. Все още обичам футбола и съдийството, но имам планове за нови проекти, свързани със спорта“, разкри Костюнина.

Ще видим докъде ще стигне. Да се надяваме възможно най-далеч. А и, със сигурност, ще станем феновете на бъдещия й проект.

Вижте повече в галерията.

Новините

Най-четените