Йовановски върна Караджов, махна Нелсън

Скандалният вратар Иван Караджов бе върнат в групата на ЦСКА за утрешния мач с Локомотив (София). Неотдавна той остана извън разширения състав заради слабата си форма и конфликт с освиркващи го фенове. Утре бившият национал ще е резерва на Раис М'Боли, а Здравко Чавдаров остана извън групата.

На разположение е и десният защитник Йордан Минев, който дълго време лекуваше контузия.

Междувременно холандският атакуващ халф Грегъри Нелсън бе изваден от групата и глобен с 2000 лева за нарушение на спортния режим, след като е бил засечен в заведение много след вечерния час 23:00, който имат играчите на ЦСКА.

Нова контузия на италианския защитник Марко Еспозито стана причина за още тревоги за македонския наставник Гьоре Йовановски... "В ЦСКА ще е чудо, ако няма проблеми. Еспозито се контузи на последната тренировка. След силния мач срещу Порто има умора в отбора, но се надявам на добра игра и победа утре срещу Локомотив (София)", заяви старши треньорът на официалния си брифинг днес.

На пресконференцията бе представено и новото попълнение - Иван Бандаловски, който идва именно от състава на столичните железничари... "Чувствам се добре. Това, че съм юноша на Левски не означава нищо. Вестниците ме изкараха, че все едно съм част от ултрасите на „сините". Надявам се феновете на ЦСКА да ме приемат добре. Никога не съм играл професионално в Левски. Да, вярно е, че през лятото имах оферта от „сините", но тогава имах предложение от отбор от Серия "А" на Италия, за който уж всичко бе сигурно, но смениха президента", разказа десният бек.

Той ще пропусне дербито срещу бившия си клуб утре, тъй като не е подготвен физически, но се надява да навлезе във форма до следващия кръг, който ще се играе след две седмици заради паузата, породена от евроквалификациите.

Бандаловски заяви и че не се тревожи от разликата в точките с Левски. „Миналата година с Локомотив София водихме с единайсет точки пред Левски, но след това не успяхме да влезем в Европа. Мисля, че сега няма да е проблем да стопим разликата от Левски", оптимистично заяви той.

Новините

Най-четените