Бекъм: Снайдер ще наследи Скоулс

Дейвид Бекъм е на мнение, че Уесли Снайдер е идеалният заместник на Пол Скоулс в състава на Манчестър Юнайтед. Сър Алекс Фъргюсън полага сериозни усилия да купи холандеца от Интер, но засега преговорите замряха заради високата цена, която искат италианците - 35 милиона лири.

"За да бъде заменен Скоулс, Юнайтед трябва да намери някой много специален футболист - обясни Бекъм пред Mirror Sport. - В момента много се говори за Снайдер, който е изключително талантлив футболист, сигурен съм, че той ще се впише идеално в състава на Юнайтед.

"Снайдер може да се справи с тази задача, нямам никакви съмнения. Въпреки че ще е много трудно, Скоулс е легенда, но мястото му не може да остане празно."

Бекъм похвали летните покупки на сър Алекс, като обърна специално внимание на новия вратар Давид де Хеа.

"Юнайтед купи млад вратар, който обаче има страхотен опит, натрупан в Испания - обясни Дейвид. - Също като при Скоулс, Ван дер Саар остава голяма празнина, но Давид има талант, да заеме мястото му.

"Давид игра много силно в Испания, надявам се, че така ще бъде и в Юнайтед, защото клубът винаги е имал добри и сигурни вратари."

Новините

Най-четените