Чим Бом пак напира за Берба

Галатасарай отново напира за Димитър Бербатов, твърди "Сънди Пийпъл". Грандът от Истанбул искаше българина и през лятото, но до сделка не се стигна.

Галатасарай е готов да предложи повече от 5-те милиона пауда, които "котиджърс" платиха на Манчестър Юнайтед през миналото лято.

Берба има договор за още една година със сегашния си отбор. Само преди дни медиите гръмнаха с новината, че той е обект на интерес и от руския Зенит Санкт Петербург.

Вече няколко дни се говори, че Бербатов и мениджърът на Фулъм Мартин Йол ще напуснат след края на сезона, заради съкратения бюджет при трансфери през лятото.

Йол отрече. "Някой си измисля история и след това всички имат нужда да публикуват същата история. Никога не съм чул нищо за евентуално напускане на Димитър. Ако някой го иска, ще трябва да дойде с много пари за един 32-годишен футболист, за да го отмъкне от Фулъм. Не мисля, че това ще се случи. Няма проблем - той иска да остане в клуба".

Интересът на Галатасарай към Димитър Бербатов не е нов. Тимът на Фатих Терим искаше да го привлече още, когато бе част от Манчестър Юнайтед.

Ако се стигне до трансфер край Босфора, бившият капитан на националния отбор ще стане съотборник с Уесли Снайдер и Дидие Дрогба.

Новините

Най-четените