Челси ще купува Тевес?

Челси може да се окаже изненадващият кандидат за Карлос Тевес през лятото, веднага след отварянето на трансферния прозорец. Информацията изтече от шефовете на лондонския клуб, като според източници в Челси, лично собственикът на клуба Роман Абрамович е решил, че трябва да купи Тевес.

Според руския олигарх, Тевес ще е подсили идеално нападението на Челси, а Абрамович дори си съставил списък с потенциални трансферни цели за лятото, с които да улесни новия мениджър на клуба, който ще смени за постоянно уволнения Андре Вияш-Боаш.

Предишните два избора на Абрамович за нападател не се оказаха особено успешни, но руснакът явно не се отказва от това да кадрува в клуба си. Той първо натресе Андрий Шевченко на Жозе Моуриньо, а след това зарадва Карло Анчелоти с купуването на Фернандо Торес за рекордните за английския футбол 50 милиона лири.

Тевес отново играе за Манчестър Сити, при това силно, а аржентинецът успя да се върне в тима, след като се извини на Роберто Манчини за всички глупости, които свърши през сезона.

През лятото Сити се опита да продаде Тевес, но до сделка не се стигна, същото стана и през зимата, като се предполага, че екипът на Манчини ще иска поне 25 милиона лири за капризния голмайстор. Но за Челси цената може и да е друга.

Другите кандидати за Тевес за Милан и ПСЖ, но едва ли ще останат само те през лятото.

Новините

Най-четените