"Предлагали са ми милион за една вечеря. Чернокожа се опита да ме убие"

Петкратната световна шампионка Юлия Ефимова е сред любимките на руската публика и най-добрата плувкиня на Сборная в последните години.

26-годишната плувкиня е и една от най-красивите руски спортистки и винаги е била обект на интерес от страна на мъжете.

„Преди си мислех, че искам мъжът до мен да е висок, синеок, умен. Но вече разбрах, че по-важното е какво има отвътре. Искам човек, с когото да се чувствам комфортно – каза Ефимова в интервю за „Советский спорт“.

Шлосер? Защо не, какво значение има? Със сигурност, по-добре от някой олигарх.

Принц? Не, те са твърде заети. Важно е и да има чувство за хумор.

Обикновените мъже са малко по-притеснителни. Мислят си: „О, тя е звезда, няма дори да ми отговори, какъв е смисълът да се пробвам?“

Спомням си обаче веднъж как един ме нарече „пелмен“ в Instagram. Стана ми интересно защо и му писах. Оказа се, че момчето често си стои вкъщи и не излиза много. Много обичал пелмени и аз съм му напомняла за тях.

Между другото, веднъж в Русия мъж ми предложиха един милион рубли, за да изляза с него на вечеря. Отказах. Нямах време. Беше ужасно. Дори ми обеща, че ще има охрана. Но ме беше страх. А тези пари могат да отидат за благотворителност.“

Ефимова разказа и за неприятен инцидент в САЩ, в който е била заплашвана с убийство.

Плувкинята прекарва голяма част от времето си в Калифорния, където живее и тренира, а в края на 2017 година бе арестувана за шофиране в нетрезво състояние, след което и освободена под гаранция от 5000 долара.

„Веднъж попаднах в квартал на афроамериканци. Чаках си автобуса. Изведнъж, отникъде, изскочи една жена, извади нож и започна да крещи, че ще ме убие.

Замръзнах. За щастие, минаваше полиция. Искаха да свидетелствам. Но аз се престорих, че не говоря английски: „Не знам нищо, не разбирам!“ Знаех, че ще ме карат да седя дълго в участъка. А кажеш ли нещо против тях, ще се опитат да си отмъстят. А полицаят крещеше: „Ти видя ножа! Кажи ми истината!“ Но аз си тръгнах.“

През тази година Ефимова доминираше в коронната си дисциплина – бруст, на Европейското първенство в Глазгоу. Рускинята спечели три четири златни медала – на 50, 100 и 200 м бруст и на 4х100 смесено.

#1 Онуфрий 15.09.2018 в 10:38:41

Милион, обаче ...рубли

#2 ММ 15.09.2018 в 12:40:04

Рускиня-плувкиня, ама подкрепя негърската престъпност. Полицията в САЩ не е кат руската (и българската) да пусне черньото срщу рушвет от 10 долара.

#3 sim4o 15.09.2018 в 13:19:18

Чернокожата , може би е била в неадекватно състояние..

#4 boris 17.09.2018 в 16:51:30

Искам човек, с когото да се чувствам комфортно – каза Ефимова в интервю за „Советский спорт“. --------------------------------------------------------

Новините

Най-четените