Фулъм купува грък, Бербатов остава

Опашкарят във Висшата лига Фулъм е готов да плати 14 милиона евро за нападателя на гръцкия Олимпиакос Костас Митроглу. Предполага се, че офертата ще е факт до ден, а гърците най-вероятно ще я приемат много бързо.

Фулъм планира да предложи на 25-годишния гръцки национал договор за 4 години, по който той ще получава по 2,4 милиона евро на сезон.

В момента Митроглу е начело в класирането на голмайсторите в гръцкото първенство с 14 попадения. Освен това, Костас се представя много силно и в Шампионската лига - с негов хеттрик срещу Андерлехт Олимпиакос излезе от групите и на осминафиналите ще играе срещу Манчестър Юнайтед.

Според източници от Фулъм, клубът задължително трябва да подсили нападението си, особено след като пусна Брайън Руис в ПСВ по-рано през януари.

Шефовете на клуба са успели да убедят българския нападател Димитър Бербатов да остане, въпреки силния интерес на Тотнъм към него. Според мениджъра на клуба Бербатов и Митроглу могат да спасят Фулъм от изпадане, но за целта тимът трябва да спре да пуска лесни голове и да започне да вкарва повече попадения.

Рене Мюленстийн иска да привлече надеждата на Уест Хем Рейвъл Морисън и левия бек на Суаонси Нийл Тейлър. Почти сигурно Фулъм ще даде оферта за Морисън, която ще е на стойност 10 милиона лири.

Новините

Най-четените