Награждават Стиви Джи с нов договор

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард ще продължи договора си с клуба, което ще го задържи на "Анфийлд" след 2015-а година.

Английският национал навлиза в последните 12 месеца от контракта си, но според "Liverpool Echo" е твърдо в плановете на Брендън Роджърс за следващите няколко години.

33-годишният ветеран допусна неприятна грешка в дербито с Челси, която може да се окаже решаваща в преследването на първа титла от 24 години, но въпреки това изигра основна роля за страхотния сезон на "червените".

"Стивън е един от хората, които ще получат предложение за нов договор. Надявам се, че той ще е част от тима и след 2015 г.", заяви мениджърът.

"През този сезон той отново показа най-силните си качества. Дори след като навърши 34, има какво да даде на отбора", убеден е северноирландецът.

"Джерард започна да играе на нова позиция и се справя великолепно, защото неговият усет към играта и неговият футболен интелект са неповторими. Той се развива постоянно и аз мисля, че е перфектният капитан", добави той.

Новините

Най-четените