Лаптопа поема ЦСКА?

Интересно име за наследник на Милен Радуканов начело на ЦСКА се завъртя като слух на "Българска армия". До дни "червените" ще обяват името на новия наставник, като е възможно това да е Костадин Ангелов.

Преди време Лаптопа разкри, че е бил близо до това да влезе в екипа на Радуканов, а сега може да седне на горещия стол.

Смяташе се, че старши-треньорът на Марибор Дарко Миланич е основният фаворит за поста на "Армията", но преговорите с него зациклиха. Контактите на "Титан" с Удинезе отварят вратата на италиански специалист, но както може да се предполага, не става въпрос за известно име в занаята.

Въпреки че под ръководството на Радуканов ЦСКА бе отборът спечелил най-много точки през пролетта, шефовете на клуба не са доволни от работата му. Единствено Аспарух Никодимов се опитва да защитава треньора, но съдбата му е предопределена.

По ирония на съдбата точно Паро бе изпратен в Словения, за да гледа Марибор и да осъществи контакт с Дарко Миланич.

Единственият довод пред Димитър Борисов да остави Радуканов на работа е ниската му заплата, но това не е достатъчно, за да спаси главата на младия специалист.

За разлика от предишния му период начело на ЦСКА, този път и феновете не застанаха твърдо зад видинчанина. Милен не успя да спечели нито срещу Левски, нито срещу Лудогорец, а ЦСКА отпадна на четвъртфинал за Купата срещу трагичния Локомотив София.

Новините

Най-четените