Левски почва без собственика в Европа?

Отборът на Левски, който в четвъртък започва участието си в европейските клубни турнири, по всяка вероятност ще направи това без присъствието на стадиона на собственика си Тодор Батков. Днес адвокатът замина по работа в чужбина.

Пред Дарик радио той не отговори директно на въпроса ще присъства ли на стадиона, а само пожела на футболистите класиране за следващия кръг. Първият съперник на тима на Ясен Петров в квалификациите за Лига Европа е Дъндолк, двубоят е от 20,45 ч. на стадион „Георги Аспарухов".

Очаква се най-скъпите билети, тези за А сектор, да са на цена от 10 лева. За В сектор очакванията са билетите да са от по 8 лева, а най- евтини по-традиция да са билетите за сектор Б, като за този евро мач се очаква цената им да е от по 6 лева. За първите 5 000 фена закупили си билети за мача с Дъндолк ще има изненада. Очаква се билетите да бъдат пуснати в продажба или във вторник вечерта или в сряда до обяд.

Съперникът на Левски от втория предварителен кръг на Лига Европа Дъндолк ще пристигне с ден по-рано от обичайното за тези двубои. Мачът е в четвъртък, но ирландците няма да дойдат в София в сряда, а още във вторник в ранния следобед.

Отборът от Ейре е заявил тренировка още във вторник, която няма да е в часа на мача, а по-рано. В сряда Дъндолк ще тренират от 20:45 часа, което е и началният час на мача в четвъртък.

До началото на срещата „сините" ще тренират три пъти. Днес отборът се подготвяше на две групи, заради задължителните медицински прегледи, на които играчите трябва да бъдат подложени преди старта на еврокампанията си. Утре заниманието е от 20,30 ч., а в сряда е от 11,00. След него старши треньорът Ясен Петров и един от играчите ще участват и в пресконференция за медиите.

В днешното занимание на тима на пълни обороти се включи Шакиб Бензукан. Бранителят имаше проблеми с глезена, но те са на път да отшумят. При това положение Шакиб ще бъде в сметките на Ясен Петров за мача срещу Дъндолк.

Отделно от колегите си все още тренира единствено холандецът Дъстли Мюлдер. Десният защитник продължава да наваксва изоставането си в подготовката. Все още не е ясно дали Мюлдер ще бъде в необходимата форма за сблъсъка с Дъндолк в четвъртък.

Новините

Най-четените