Джерард: Това бяха ужасни месеци

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че последните няколко месеца са били най-ужасния период в живота му. Мърсисайдци изпуснаха възможността да спечелят 19-та си титла на Англия в последните няколко кръга, а предвожданата от Стиви Джи селекция на Англия катастрофира тежко на Мондиала в Бразилия това лято. Наскоро пък той обяви, че се оттегля от националния отбор на страната и ще съсредоточи усилията си в изявите с червената фланелка.

"Това бяха най-тежките три месеца в живота ми. Има нещо жестоко в начина, по който се развиха нещата - не стана така, защото съм сгрешил пас, изпуснал дузпа или съм имал спад в играта. Напротив, в продължение на 38 мача аз поддържах едно стабилно ниво. Единствената ми грешка беше подхлъзването в мача срещу Челси", споделя Джерард.

"В такива случай, когато съдбата те нокаутира, трябва да се изправиш и да бъдеш достатъчно голям мъж да поемеш всичко. Тази година вярвам, че нещата ще се оправят за нас. Имаме страхотни играчи и способен мениджър, остава само да бъдем концентрирани", допълни още легендата на мърсисайдци.

Новините

Най-четените