Те са секси и имат талант

Световното първенство по футбол за жени в Канада потвърди това, което мнозина вече знаят - женския вариант на най-популярната игра може да съперничи на „традиционния" й вариант. Звездите в женския футбол са популярни в цял свят, а мачовете на дамите се играят пред пълни трибуни не само в Германия и Северна Америка.

В Щатите Алекс Морган, Хоуп Соло и Сидни Леру са изключително известни, а европейските медии също им обръщат подобаващо внимание.

И както казват, няколко британски коментатори, най-доброто нещо, което могат да направят те, за да спечелят милиони фенове от тази страна на Атлантика, е да поемат по пътя на Дейвид Бекъм. Звездите на женския футбол са следващите успешни рекламни лица - от парфюми и бельо, до каквито други продукти се сетите, сексът продължава да продава, дори и в 21-и век.

Затова и дойде време да хвърлим поглед към най-секси звездите  женския футбол, като всички те са и впечатляващи спортисти, налагащи страхотно темпо на терена и притежаващи невероятна техника.

#1 паяка 06.10.2015 в 11:38:20

Като знаем, че половината от мъжете са цицомани, а останалите са цицофили, на тия плоски като миди мацки кое им е толкоз сексито?

#2 dedo adji 06.10.2015 в 12:15:18

Права си, Паяче. С изключение на една-две няма да възбудят особени мераци. Но защо цицомани. В харесването на хубави цици няма нищо маниакално, това е естествена човешка склонност. Аз предпочитам да се смятам за цицоценител.

#3 Aida_v 06.10.2015 в 13:06:12

Чудесно,но това "да се съблека,за ми видят таланта" ми идва в повече,поне когато говорим за професионални качества.Не си спомням да съм виждала вратар сниман "по маркуч"...

#5 deowin 06.10.2015 в 17:28:09

Цицоман/цицофил не означава задължително човек, който предпочита колкото се може по-големи гърди. В противен случай тлъстите лелки с увиснали гигантски торби лой вместо гърди щяха да са много вървежни. Но не са. Ама хич. За мнозина мъже консистенцията на гърдата има много по-голямо значение от размера. Също, за някои допирът до стегната плът е значително по-приятен, отколкото до отпуснатите подпухнали тлъсти месища на стандартна тьотка. Което обяснява защо спортите мацки са секси. Когато се правиш, че не го разбираш, защото не ти е изгодно за самочувствието на отпусната тьотка, то не става по-малко вярно.

#6 dedo adji 06.10.2015 в 21:37:55

Деосвинчо, засягаш незасегнат аспект на темата и пишеш с голямо разбиране, което ме навежда на мисълта, че бараш отпуснати тлъсти месища и си мечтаеш за стегната плът.

#7 deowin 06.10.2015 в 22:10:50

Засегнах аспекта защото ми се стори, че селска тьотка се чудеше какво секси им намираме на стегнатите мацки, та й напомних, че ако тлъстите увиснали цици бяха секси, пред железарския й магазин щеше да има опашка надървени кандидати. Сещаш ли се дали има? А за моята жена ти не се притеснявай. По-интересен ми се струва въпросът за интимния живот на застаряващите мъже от корабния персонал, откъснати месеци наред дори от застаряващите си жени, и то в компанията на сходни на тях застаряващи морски мъже. Струва ми се има известна разлика между типа жени, които виждам аз всеки ден вкъщи и из СоХо, и типа жени около теб. В смисъл, че тези около мен поне не висят двуизмерни и избеляли по стените.

Новините

Най-четените