Стойчо Стоев: Бяхме излезли за победа

Стойчо Стоев този път показа емоция. Няма как да е иначе. Отборът му победи ПСВ като гост, а след края на мача наставникът на Лудогорец посочи на футболистите трибуната с родни фенове, за да отидат да и благодарят за подкрепата.

"Доволни сме. Колкото и абсурдно да звучи, играехме за победа. И аз като треньор не очаквах да играем толкова добре. Това е победа за българския футбол. Трябва българските отбори да играят с повече самочувствие", каза Стоев.

"При ПСВ нямаше толкова промени. Десният бек, един вътрешен халф и Парк. ПСВ си е ПСВ. Само ние сме ги били тук през този сезон. Наистина играхме като отбор. Аз съм човек, който стои здраво на земята. Победата си е победа, но ни предстоят още 5 мача.

Те няма да са никак лесни. Искаме да продължим. За самите футболисти и за мен Лига Европа е нещо ново. Имаме нужните качества и трябва да продължим в същия дух. По принцип винаги има грешки.

Видях ги и при нас. По принцип българските отбори излизат, притесняват се на терена и не показват това, което могат. Радвам се, че днес не бе така", завърши наставникът на шампионите.

Новините

Най-четените