Рууни пак се заглежда по мацки

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни продължава да хвърля поглед извън брачното си ложе, разкри днес таблоидът The Sun.

Клюкарското издание се е добрало до фотос от тренировъчната база на Nike в САЩ, където играчът се възстановява от контузия.

На снимката се вижда как Уейн извръща главата си след дългокрака блондинка, която прави джогинг на стадиона.

The Sun припомня, че формата на тарана на „червените дяволи" спадна рязко след скандала, породен от разкритията на високоплатена проститутка за изневерите му с нея по време на бременността на съпругата му Колийн.

Впоследствие скандалът около него кулминира в драмата около новия му договор. В крайна сметка Рууни преподписа контракта си с Юнайтед и като награда получи почивка, след която да се върне във формата си от миналата година, която го направи една от най-големите звезди на съвременния футбол.

Базата Бийвъртън, където той трябваше да намери спокойствие и да се възстанови и психически, е на някакви си 10 километра от Портланд, щата Орегон, който е известен като „рая на купона" в Северна Америка.

„С над 63 бирарии и пъбове, Портланд измести Мюнхен като световна столица на бирата. В Портланд също така има стриптийз клубове на всеки ъгъл, което прави мястото една от топ купонджийските туристически дестинации", гласи описанието на града в туристическа брошура.

Дали Рууни ще промени навиците си или тази почивка ще му се отрази по-коренно противоположен начин, предстои да разберем.

Тагове: уейн рууни

Новините

Най-четените