Атлетико ще си връща Фернандо Торес?

Мадридският гранд Атлетико прави планове да си върне нападателят на Челси Фернандо Торес, които трябва да стартират през лятото.

Торес рита седем сезона в Атлетико, като е в школата на клуба от 11-годишен, а след това беше продаден на Ливърпул, където записа най-силните години в кариерата си.

През януари 2011 Ливърпул продаде Торес на Челси за рекордните 50 милиона лири, но досега испанецът не успява да се наложи като голмайстор №1 на лондонския клуб. Фернандо вече има 101 мача за Челси и 19 гола в тях, а отскоро се появи информация, че щабът на Жозе Моуриньо ще му търси нов отбор през лятото.

Специалния вече заяви, че „Челси няма нападател", а това веднага възбуди интереса на Диего Симеоне да върне Торес в Мадрид. В Атлетико Торес ще има възможност да рита заедно със съотборника си в националния отбор на Испания Давид Вия, като двамата вече са доказали, че са убийствена комбинация пред вратата на всеки съперник.

Предполага се, че при сериозен натиск от страна на Атлетико, в Челси ще се съгласят да се разделят с Торес и срещу по-скромна сума - примерно 15 милиона лири. Това обаче са само ранни прогнози.

Новините

Най-четените