Реал - Байерн много по-скандален от Барса - ПСЖ

"Такова чудо няма", горе-долу около тези думи се обединиха противниците на Барселона след реванша на каталунците с Пари Сен Жермен и историческото 6:1.

Но всяко чудо за 40 дни.

Толкова изминаха от четвъртфиналния реванш на "Камп Ноу", опорочен от германския арбитър Дениз Айтекин.

Реферът получи обвинения от лагера на парижани заради двете дузпи за Барса през втората част, които помогнаха много за обрата на "блаугранас".

По-малко от месец и половина по-късно сериозна драма имаше и на другия футболен храм в Испания - "Сантяго Бернабеу".

Реал Мадрид се класира за седми пореден път за полуфиналите на Шампионската лига след продължения и 4:2 срещу Байерн Мюнхен.

А съдията Виктор Касай изживя по-голям кошмар и от колегата си Айтекин.

Унгарецът зачете два гола на Кристиано Роналдо от засади, но с това далеч не се изчерпва противоречивото му представяне.

"Реферът имаше лоша вечер. Точка по въпроса. Той се представи по-зле, отколкото ние", коментира наставникът на Байерн Карло Анчелоти след срещата.

Италианецът е известен със сдържаното си поведение, но бе напълно обяснимо напиращото у него чувство, че отборът му е бил ограбен.

Минути преди края на редовното време Артуро Видал получи пресилен втори жълт картон, което даде своето отражение, но пък в началото на второто полувреме бе спестено изгонването на чилиеца.

Въобще - Касай нямаше верен ход. Затова няма да е пресилено, ако се обобщи, че Реал - Байерн бе по-скандален мач и от Барселона - ПСЖ.

Вижте в галерията спорните ситуация от вторник вечерта на "Бернабеу".

#1 Fulcrum 19.04.2017 в 13:22:08

Най-скандална е статията ви. Един съвет - повече не пишете за футбол.

#2 иво тик так 19.04.2017 в 16:19:15

Авторът е роден в Барселона...

#3 bludniq_sin 19.04.2017 в 20:06:39

аФторе не те ли е срам!!! Никой, никога не може да достигне висините поставени от Айтекин! Освен ако не застреля насред терена вратаря на някой отбор или лично не довкара във вратата .. Спрете да си измисляте аргументи, за да оправдаете излагацията, за която даже има слухове, че се подготвяше от медиите дори предварително. Аре улевО!

Новините

Най-четените