Александър Уанг чупи рамки с новата колекция adidas Originals

30-годишният американски дизайнер Александър Уанг е един от най-актуалните и ексцентрични творци в света на висшата мода.

По своята същност марката на Alexander Wang е отражение на контрасти, смесвайки безпроблемно изисканост и несъвършенство. Неговите колекции имат безпрецедентно влияние върху модата и винаги се отличават с чувство за лекота.

Той е известен със своя бунтарски дух. Верен на изненадите и размитите граници, нестандартния подход към облеклото и неочакваните визии, почеркът на Уанг определено се разпознава в новата колекция adidas Orgininals by Alexander Wang.

Разрушавайки границите между модата и уличното облекло, adidas Originals by Alexander Wang е колекция от 84 унисекс облекла и обувки, вдъхновена от идеята за преобръщане на общоприетите правила.

Концепцията зад това сътрудничество е видима във всички опорни точки, започвайки от проектирането и стигайки до комуникацията и покупателната способност на потребителите.

Колаборацията между Уанг и марката за спортно облекло беше отпразнувана с много вип гости на специално парти в Ню Йорк, където ексклузивно от 11-ти септември лимитирана мини колекция е в продажба от камион, преобразен в магазин, паркиращ в различни локации на града.

От пролетта на 2017 г. пълната колекция Originals by Alexander Wang ще се предлага глобално в магазините на Alexander Wang, на www.alexanderwang.com, в магазините adidas Originals, в интернет магазин на adidas, както и в избрани магазини.

Вижте в галерията снимки на модели от колекцията, както и някои звездни моменти от празника по случай лансирането й.

#1 7 15.09.2016 в 10:31:40

>смесвайки безпроблемно изисканост и несъвършенство.

Новините

Най-четените