Кои са най-предпочитаните градове от супербогатите

Какви са навиците и желанията на супербогатите, когато инвестират в имот или избират в кой град да живеят? Със сигурност не им харесва да има кални и изпочупени плочки на улицата, на която току-що са закупили някоя сграда...

Именно по тази причина световните милиардери имат особено предпочитание към някои градове в света - и съответно избягват инвестициите в други.

Business Insider публикува класация с градовете, в които супербогатите предпочитат да си влагат парите си, като се позовава на компанията за луксозни недвижими имоти Knight Frank и фирмата за проучвания на нагласите на най-богатите личности Wealth-X.

На базата на годишен доклад на двете компании става ясно кои са 14-те най-предпочитани градове за закупуване на луксозни имоти от най-богатите в света, както и колко струват те.

Данните, върху които е направен доклада, са за онези богати, които притежават над 30 млн. в недвижимо имущество и именно техните предпочитания са отразени, за да се прецени кои са най-важните градове за милионерите и милиардерите.

Индексът е основан на фактори като какъв е броят на мега-богаташите спрямо цялостното населени, какъв е мащабът на частни инвестиции в недвижими имоти за 2016, колко са били полетите в първокласните и бизнес класите, какъв е потенциалът да има още повече супер-богаташи през следващото десетилетие. Азиатските градове, като Шанхай и Токио се изкачват стабилно напред в класацията...

Вижте 14-те топ-града, предпочитани за живот и инвестиции от най-богатите в света.

#3 deowin 02.03.2017 в 18:42:29

Манхатън е, сниман от Empire State. Лесно се разпозават Chrysler, Metlife, сградите на Times Sq и т.н.

#4 Astarot 03.03.2017 в 11:03:16

Набито око имате. Аз не забелязах, докато не се вгледах в снимката

Новините

Най-четените