По-красивата Ф1

Това са някои от жените, които са част от живота на най-добрите автомобилни пилоти в света. Някои от тях са известни, други - не, но повечето от тях пътуват по повечето състезания във Формула 1.

Всички споделят, че да живееш с пилот от Формула 1 има предимство, но и много недостатъци - основният е, че всяка свободна тренировка, квалификация или състезание са свързани с притесненията от инцидент, затова и тези дами са най-напрегнатите в моторхоума, когато приятелят или съпругът им е на пистата. Всъщност, повече от тях се притесняват само майките на пилотите.

Тези дами са като представителна извадка на съвременното общество - сред тях има известни модели, певици, мениджъри, студенти и т.н. - като Никол Шерцингер или до гаджето на Фетел, с което той ходи от гимназията - Хана.

Тагове: формула 1
#1 Rodrigo Diaz de Vivar 17.03.2012 в 12:30:19

Ех, промениха се времената във F1. Няма ги вече покрай пилотите на пистата и вечер в баровете онези уникално сексапилни мазни курваляци от преди 10-15 години. Сега все такива едни безлични, неправещи впечатление. Жалко.

#2 Vijay_Mastersun 19.03.2012 в 11:07:29

Всяко средностатистическо, българско момиче е по-красиво от 99% от показаните тук .

Новините

Най-четените