30-те най-секси голи снимки на спортистки - II част

Навлизаме все по-навътре в класацията на 30-те най-секси голи снимки на спортистки.

Предлагаме ви втората десетка, която се оглавява от американската състезателка по билярд от китайски произход Джийнет Лий, известна още като "Черната вдовица" заради безмилостния начин, по който се разправя с противниците си на масата.

Приятно гледане на фотосите на красиви спортни тела, а за края на работната седмица ще ви зарадваме и с Топ 10!

#1 fata morgana 15.10.2012 в 13:45:29

Уебкафе, моля спрете с тези голи снимки. Положението и в момента е достатъчно зле. И да мълча лошо, и да говоря лошо. И знам, че не е мястото, но тук ще разкажа една малка притча. След като разпнали Христос на кръст, учениците му разбрали, че той е обикновен смъртен и загубили вяра. Но Христос възкръснал и на кой мислите се явил първо? Явил се на Мария Магдалена. Тя веднага изтичала при апостолите и им казала: Видях го, нашият Господ е жив! Но никой не и повярвал (какво ли се е променило от тогава?!) После Христос се явил и пред учениците си и те сами разбрали истината. Помните ли какво стана преди дни? Не съм го инсценирала, не можех да знам предварително, че така ще стане. Вие бяхте решили да ме убиете с камъни, защото съм грешница. Тогава онези, които стояха най-близо до Бога, го чуха. Той им каза: нека онзи, който няма грях пръв да метне камък по нея. Разбирате ли. Аз не съм някакъв езически идол, въпреки че Сатаната ме изкуши да бъда. Никой от апостолите не е бил идол, въпреки че всеки от тях се е изкушавал. Но забележете: Словото е навсякъде около нас, един го чува, друг не. Женската роля в тази история се изчерпва само с тези думи. Апостолите са разпространявали словото след това. Чели сте Qwo vadis. Древен Рим горял и преследвали, разпъвали и убивали християни. Тогава един от апостолите побягнал, но по пътя срещнал Господ. И се върнал в горящия Рим, където намерил смъртта си.

#2 beavis 15.10.2012 в 13:56:05

Чудесно. Сега някой ако разкаже и виц... Нещо форумците напълно изперкаха днес

#4 Borracho 15.10.2012 в 16:04:17

Разглеждането на повече от 2 снимки в този сайт е истинско мъчение. Голяма тъпотия е това, че с всяка снимка ми презарежда цялата страница. Моля или да правите отделни галерии, където да се разглеждат снимките удовбо или направо да давате линк към оригиналната статия от която сте превели. Обзалагам се,че там ще могат да се разгледат доста по-приятно.

#5 lele male 15.10.2012 в 17:42:53

Специално за beavis: - Имаш ли голи снимки на жена си? - Не, разбира се! - Хм...Искаш ли да ти дам малко? П.С. изтрещехме тотално... верно е!

#7 на майка ти пИтката 15.10.2012 в 23:21:49

Мен пък си ми харесват повечето от тази класация, с изключение на 1-2 с тела на плувкини и още 2-3 баскет и волейболистки. Последните не защото нямат съразмерно и хубаво тяло, а защото не обичам мацки с моята височина или отгоре. И не виждам нищо лошо в стегнатите спортни тела, за разлика от отпуснатите и залежали телища на голяма част от съвременните българки, които са си отпечатали на гъза любимия стол от офиса и не са чували за "джогинг"

#8 Galabina 16.10.2012 в 14:00:03

Fata, ще ви замоля да ми обясните квинтесенцията на вашия коментар? Леко се обърках... Ни ви разбирам. Езически идол ли сте вий? Словото чува ли се? И какво женска роля излиза тук? Quo Vadis, Древен Рим? Християни? Смърт? Медикаменти за лице?

Новините

Най-четените