15 НЕфакта за Ибрахимович

Златан Ибрахимович е един от култовите образи на съвременния футбол.

Напдателят на Пари Сен Жермен може да ви накара да се засмеете, да ви изуми с футболните си умения, след което и да ви нагруби, ако реакцията ви не му е харесала.

Когато Швеция отпадна от Португалия на плейофите за класиране на Мондиал 2014, Ибрахимович изтърси лафа, че няма смисъл да гледаме Световното първенство, щом той няма да участва.

Но това е само една от многото изцепки на Ибра.

Последната му бе преди няколко месеца, защото след загубата от Бордо на 15 март избухна, наричайки главния съдия „ла***н“.

Въпреки това, Ибра стана шампион на Франция за трети пореден сезон. Златан е носил и цветовете на едни от най-големите отбори в Европа: Аякс, Ювентус, Интер, Барселона и Милан.

Ибрахимович е печелил титлите във всяко едно от първенствата, в които е участвал, но трофеите в европейските клубни турнири все му убягват.

Все пак, Златан си остава един от най-талантливите футболисти, които сме наблюдавали последните 15-20 години, а със сигурност и един най-забавните.

В галерията ще видите няколко от НЕфактите за Ибрахимович, които самият той породи с държанието си.

#1 MarkModel13 24.06.2015 в 00:07:09

Хубаво, ама това вече сме го чели. Казва се chucknorrisfacts.com.

#2 Калитко 27.06.2015 в 22:35:42

"Ибрахимович може да кихне с отворени очи и да си оближе лакътя. Едновременно." - да бе да ама надали ... сигурно може да си бръкне с език в гъза и да си провери простатата.

Новините

Най-четените