Я, кой ще дойде на вечеря!

Хубаво си е човек да се събира с близки хора у дома. А още по-хубаво е, като има време и енергия да приготви нещо на гостите си. Но напоследък често се налага компромис – или вкъщи и набързо поръчани пици и аламинути, или да идем всички на ресторант. Е, средно положение има.

Помните ли как миналата година актрисата Катерина Евро отвори ресторант, който се казва "Вкъщи"? А след това тя предизвика телевизионната водеща Мария Силвестър също да отвори домашно заведение?

Разбира се, Мария не отказа предизвикателството, а след като го изпълни, го предаде на известния гримьор и съавтор на модното онлайн списание 12 magazine - Слав. Той приготви на гостите си разкошна вечеря и от своя страна предизвика певицата Прея да даде своята интерпретация на ресторант "Вкъщи".

Ресторантите "Вкъщи" вече са 16, като след първите звездни локации се появиха и 12-те на предизвиканите от популярните лица и Tefal. Те получиха шефски сет и иновативния грил OptiGrill+, за да приготвят лесно и съвършено храната за своите гости. И се справиха зашеметително.

Защото с умния грил новите майстор-готвачи успяха да обърнат повече внимание на гостите си, достигайки желаните резултати с лесните настройки, които самите те споделят в рецептите си на сайта.

От сочен телешки стек през всевъзможни вариации на гурме-бургери (разбира се, че и вегетариански), до шишчета с филе от сьомга, върху канапе от печени картофи и гарнитура от гриловани зеленчуци – в домашните ресторанти бяха задоволени всевъзможни вкусове.

И както казват Любо и Хриси, чийто ресторант "Вкъщи" бе кръстен с внушителното Californication Rock Residence:

"Поканихме приятели на бургер вечер. Сервирахме бургерите с табелка с името на всеки гост. Не мина без шерване в инстаграмите ни. Последваха 10 минути усилено ядене и комплименти към chef-a... Вечерта продължи до 4 през нощта в разговори, музика и разбира се, северозападен хумор и много смях."

Tefal OptiGrill+  приготвя храната с 6 автоматични програми за пилешко, червено месо, сандвичи, наденици, бургер и риба, като може да изберете желаната степен на изпичане - от алангле до добре изпечено.  В допълнение разполага и с ръчен режим на готвене с 4 нива на температурата, за да може сами да контролирате процеса на гриловане – особено подходящ за зеленчуци и плодове.

Моделът Backing&Snacking, който Слав използва в своя ресторант "Вкъщи", може и още, защото притежава и тавичка, с която се превръща в мини-фурна и може  да сготви цели ястия като пица, мусака или баница.

И какво по-хубаво от това – бързо приготвена страхотна храна, дала основа и енергия за великолепно изживяване до късно с близките хора?

Посетете tefal.bg/vkashti, за  да се уверите, че не е нужно много повече от желание и един умен грил, за да приготвите всевъзможни вкусотии и да усетите емоцията, която участниците споделиха с гостите си. На страницата може да почерпите вдъхновение от рецептите и да оцените представянето на всеки един участник.

Вашите оценки на ресторантите "Вкъщи" на участниците в предизвикателството ще определят кои са най-сполучливите сред тях, като те ще бъдат удостоени с отличие "Tefal звезда", а собствениците им ще задържат OptiGrill+.

А след като сте дали оценки на другите, защо да не се пробвате и вие? Добро настроение, иновативен супер грил и резултатът е весела сита компания, преоткрила насладата от добрата домашна храна.

Новините

Най-четените