Кратък преводач на менюто в българската механа 3.0
И запомнете, ничия баба не е готвила така
И запомнете, ничия баба не е готвила така
Заведението се казва Lucky Cat и хората са задигнали близо 500 фигурки на котки
Месото се доставя от месни месарници, от локални оранжерии са и зеленчуците
Какво значат "брускети" и "паста ал денте", ама не по хубавия начин
"В двора на бай Дешко" и "Под асмата на кака Мара"...
Подли или не толкова
Дори и най-сърцатият сервитьор ги мрази
Той е един от най-обичаните шеф-готвачи и има защо
И заведенията биха били едно далеч по-приятно място...
Шеф Иван Иванов от “Градски легенди” за неговото иновативно меню
Не е нужно един обяд или вечеря в заведение да ни разорят
Тихо, но осезаемо
Да не станем като "Витошка"
Ястията пристигат, удавени в сос, менюто е километрично