Kулинарни изкушения от целия свят

Зимата е в разгара си, все бързаме към вкъщи, където е топло и уютно. Нека си признаем, през зимните месеци мързелуваме повечко. А защо да не разнообразим малко студените вечери, като започнем кулинарно приключение, което ще ни отведе до страхотни дестинации и ще ни зареди с достатъчно енергия и добро настроение?

Лесно е и е много забавно. Делимано предлага седем рецепти от цял свят за седемте дни от седмицата.

Тези ястия ще разпалят кулинарния ентусиазъм дори на тези, които смятат готвенето за скучно задължение. Рецептите ще ви пренесат в слънчева Италия, романтична Франция, страстна Испания, та чак до меланхолична Англия, екзотична Гърция, мразовитата Русия и страната на неограничените възможности - САЩ.

Най-хубавото от всичко е, че можете да приготвите всички тези интернационални рецепти само в един съд - универсалния тиган на Делимано Деличия, с разнообразни размери в диаметри 20, 24 и 28 см.

Ефектът е гарантиран благодарение на най-доброто керамично покритие на пазара днес - Керамика Форте със „Стоун ефект". То прави универсалния тиган Деличия безкомпромисно незалепващ и екстремно устойчив на надрасквания за 100% здравословно готвене.

Вижте галерията с рецепти и вземете идеи как да приготвите идеално само с тиган фритата, рататуи, паеля, хаш браунс, кюфтенца с фета, блини и дори хамбургер.

Новините

Най-четените