Само за смелите - исландският деликатес, който мирише на белина и се преглъща с шотове от питие, известно като Черна смърт
Ферментиралата гренландска акула е национално ястие в страната
Ферментиралата гренландска акула е национално ястие в страната
Не е колкото в месото, но понякога всеки грам е важен
Агенцията по храните в страната се намеси след нелеп съвет за рециклиране в Гент
Чилитата са поредната жертва на климатичните промени
Или поне старателно да избягваме
Оказа се, че някои дори не са чували за тях
Време е дубайският шоколад да бъде безмилостно побългарен!
Страната ни е благодатно място за живот, казва Ивайло Коевски
Още един продукт търси алтернативи покрай грижите за климата
Разказва експертът по подправки Ивайло Коевски
Българската кухня в изтънчените ѝ вкусове и аромати
На прага на есента
В 8 от 10 баничарници в баниците няма сирене
Неофициалното ястие на Норвегия, което се яде дори на Коледа