Петимата, които разочароваха Юнайтед и Солскяер най-много

Манчестър Юнайтед загуби инерцията, набрана след назначаването на Оле Гунар Солскяер начело и в последните си няколко мача е абсолютна катастрофа.

„Червените дяволи“ отпаднаха от Шампионската лига и ФА Къп и, като че ли, правят всичко по силите си, за да не успеят в борбата си за класиране в Топ 4.

Юнайтед загуби четири от последните си пет двубоя и шест от последните осем. В рамките на само няколко дни допусна цели седем гола във вратата си, губейки последователно с 0:3 от Барселона в четвъртфиналния реванш от Шампионската лига и с 0:4 от Евертън за първенство.

08:35"Юнайтед няма шанс срещу Сити. 0:3 или 0:4 свършиха срещу Евертън?"

Сега пред Солскяер предстоят два нови тежки теста. Само в рамките на четири дни „червените дяволи“ посрещат Манчестър Сити и Челси.

В момента тимът се намира на шестата позиция, на три точки от четвъртия Челси, който, за щастие на Юнайтед, също не се представя убедително и в понеделник вечер стигна само до 2:2 срещу Бърнли на „Стамфорд Бридж“.

Ако Солскяер иска да финишира в първата четворка, трябва да накара играчите си да се раздават повече на терена. Но дали ще успее?

В галерията може да видите петимата, които разочароваха най-много Юнайтед и Оле в последните няколко мача.

#1 http 23.04.2019 в 14:53:07

Де Хея е със статут на недосегаем. Последните 5 сезона без него щяхме да сме между 8 - 11 място. Толкова пъти спаси отбора, че не знам кой "умник" въобще го е сложил в тази класация. Със смехотворна защитна четворка, сменяща се през мач, как един вратар да има нужната сигурност и координация с тези пред него? И пак успява всячески да се справи. Всеки набляга на грешката срещу Барселона, или головете от дистанция, които допусна, а никой не казва за спасяванията.

Новините

Най-четените