Внимание! Пантери на леда!

Внимание! Ледените момичета на Флорида Пантърс излизат в почивките на мачовете на хокейния тим и наелектризират публиката.

Не че е добър показател за един тим това да е най-интересната част от мачовете му... Но при 29 победи в редовния сезон и изгубени шансове за плейофите още по Коледа, феновете все за нещо трябваше да продължат да идват на трибуните.

Всяка година списание Sports Illustrated дава приз за най-добър състав на Ледени момичета - такива има всеки тим в NHL. Те чистят леда, подгряват с по някой пирует, но не са точно мажоретки.

Някои от тях се подбират и не по красота и танцови умения. По-важно е да се пързалят добре, да са силни физически, за да разнасят кошовете, да чистят бързо, защото прекъсванията на играта не са безкрайни.

Но, разбира се, в духа на американските спортове, се залага и на визия. Момичетата на Флорида спечелиха надпреварата тази година и бяха "съблечени" на корицата на списанието.

Тяхното име, естествено, е Женските пантери. Мъжките представители на вида не направиха нищо впечатляващо със стикове в ръце през сезона, но момичетата взеха титлата.
Е, не е като Купа "Стенли", но пак е утеха.

Традицията на момичетата на леда тръгна от 2004 г., когато първи го направиха в Бостън. Феновете на местните Мечоци полудяха по колежанските момичета, наети да изкарат по някой долар за работата, носейки къси полички из пързалката.

Сега нещата са далеч по-професионални, а и повечето състави са постоянни по няколко сезона.

Заплащането им е на хонорар за домакински срещи, но само за миналата година 14 Ледени момичета от NHL са били канени в риалити шоута, вечерни предавания на някои от големите водещи или частни партита на мъжки списания.

Някои правят и солова кариера. Но се иска работа, за да стигнеш до това - бачкане и усърдие на леда, а това никак не е лесно.

Нито за момичетата, нито за публиката, че и за играчите...

#1 Не така 19.04.2014 в 22:07:18

Whores.

#3 Rodrigo Diaz de Vivar 20.04.2014 в 12:42:42

Принципно, някъде бях чел, че хубавите жени най-често се наричат "курви" от мъже, които само гледат, които не могат да бъдат с тях. Човещинка ... Някои, още преди 45 са почти импотентни. Само ръката им допада, а и тя не е курва. Перфектни са девойките, дано си намерят някой гуест хокеист, а не дървен философ.

#4 Не така 20.04.2014 в 13:22:41

@ Rodrigo Diaz de Vivar Принципно, латино-псевдонимчести ми каброн, "курва" се нарича всяка жена, която го заслужава, независимо дали е хубава или грозна. А щом тези ти се виждат хубави, значи караш цялото си свободно време на форуми и ръчна. "Курва" е жена лесно достъпна сексуално при преследване на каквато и да било цел. Целта на тези и подобните на тях са прословутите "Пет минути слава" и богат спонсор. Та по-точна дума за такива няма. То че си на всяка манджа мерудия е ясно, а при коментарите под подобни сдъвкани статийки става ясно и защо.

#5 mumu 20.04.2014 в 17:33:44

Принципно, много хора се навъдиха с претенцията, че имат принципи и обикновено се мъчат да го докажат като лепят етикети. И принципно повечето курви, които познавам са от мъжки пол и играят на принципа "крадеца вика дръжте крадеца".

#6 Rodrigo Diaz de Vivar 20.04.2014 в 18:13:24

О, с тези познания по разговорен испански, явно попаднахме на някой скрит български "интелектуалец", който лепи плочки или бере портокали в южна Испания. И си идва всяко лято на село, да си покаже новия анцуг на "Барса". Същевременно е виден познавач на женската психика и критик на западналия морал.

#7 Ролинс 20.04.2014 в 19:09:11

#9 на Чикаго Блекхоукс никак не е зле. Манда ме уна сенял куандо сеас либре ми амор

#8 Rodrigo Diaz de Vivar 20.04.2014 в 20:16:06

Becky се казва

Новините

Най-четените