Балотели има шанс в Европа

Дните на Марио Балотели в Ливърпул може и да са преброени, но интерес към проблематичния италиански нападател не липсва. Брендън Роджърс вече не смята за необходимо да включва голаджията сред титулярите, тъй като италианецът е на път да празнува Коледа без нито един гол във Висшата лига.

Балотели влезе на мястото на Адам Лалана срещу Юнайтед при загубата с 0:3, но това не доведе до голове за Ливърпул, само се увеличи броят на пропуските.

Смята се, че интерес към Марио имат миланския гранд Интер, както и Пари Сен Жермен. Начело на Интер се върна Роберто Манчини - може би единственият треньор, който донякъде може да се оправя с Балотели, а двамата сравнително успешен съвместен период в Манчестър Сити преди Марио да се сбие с мениджъра и да загуби и неговата подкрепа.

Все още не е ясно от какво е продиктуван интереса на ПСЖ, но най-вероятно това е свързано с желанието на Езекил Лавеци да напусне Париж, тъй като не иска повече да е в сянката на Златан Ибрахимович.

Ливърпул купи Балотели през лятото за 16 милиона лири от Милан, така че бихме могли да очакваме сделка при цена от около 20 милиона евро.

Новините

Най-четените