Петима играчи, с които Моуриньо трябва да се раздели веднага

Манчестър Юнайтед изпраща един противоречив сезон, след който обаче основната мисия изглежда изпълнена.

Отборът спечели Лига Европа и се завръща в Шампионската лига от следващата кампания, а през втория сезон на Жозе Моуриньо начело "червените дяволи" вече трябва да влязат и в битката за титлата на Англия.

Защото ново класиране около шестото място във Висшата лига би било напълно неприемливо.

Затова Специалния има нужда да изчисти своя състав от ненужните играчи и да освободи място за новите. Слуховете за селекцията отдавна свързват Антоан Гризман с Юнайтед, а според някои медии Иван Перишич също е близо до договор с тима.

Но кой трябва да си тръгне от Манчестър Юнайтед?

На този въпрос няма лесни отговори, защото Моуриньо разполага с доста футболисти и някои от тях наистина са дали много на отбора, но по различни причини едва ли ще са нужни на португалеца за идния сезон.

В галерията може да видите петима играчи, чието време в Юнайтед изглежда изтекло и вероятно им предстои да си търсят нови отбори.

#1 TheNomad 02.06.2017 в 09:34:56

Тази статия имам чувството, че е писана от някой, който не разбира от футбол или поне не следи Юнайтед. Съмнявам се Смoлинг да бъде продаден, Карик току що подписа удължаване на договора си до 2018. Йънг също намира място и то доста добре в отбора, става за бек и крило. Виж за Руни и Джоунс съм съгласен.

Новините

Най-четените