Най-слабите при трансферите

Трансферният пазар това лято обещава големи удари и сериозни инвестиции. Клубовете от Висшата лига разполагат със сериозни средства за нови попълнения, а мениджърите им трябва да убедят своите шефове, че си струва да изхарчат поредната внушителна сума, за да подсилят отбора, когото ръководят.

Напълно очаквано, лидерите по харчене на пари за нови играчи и този сезон ще са познатите фаворити: Манчестър Юнайтед, Челси и Манчестър Сити. Всеки един от тези три клуба преследва едва и съща цел, но стартовите им позиции са различни.

Жозе Моуриньо и Челси спечелиха титлата във Висшата лига, но тимът има нужда от подсилване, за да устои на предстоящите атаки на Сити и Юнайтед, както и да постигне нещо по-сериозно в Шампионската лига. Луис ван Гаал иска да върне Юнайтед на върха, а Сити - да си върне загубената този сезон титла.

Трансферната битка на големите се отразява на цените на играчите, пощурява медиите и държи в напрежение феновете.

Но, да обърнем поглед назад и да потърсим една друга класация - кой от мениджърите във Висшата лига е постигнал най-слаби резултати при трансферите. Естествено, материята е доста сложна, но пък има интересни примери.

Подреждането е отзад напред, т.е последен ще видим първенеца в тази непрестижна класация.

Новините

Най-четените