Как може да изглежда Юнайтед през следващия сезон, ако всички спекулации бяха истина

Наближаваме края на сезона и трансферните спекулации за идното лято стават все повече.

Вече сме се нагледали и наслушали на какво ли не, но световните медии продължават да ни заливат с различни информации за чупене на трансферни рекорд и звездни сделки, в които грандовете продават, купуват или разменят най-големите имена във футбола.

Разбира се, винаги когато изгрява нова звезда на хоризонта е свързвана с най-големите отбори в Европа. И Манчестър Юнайтед не прави изключение.

Тимът на Жозе Моуриньо не върви особено добре във Висшата лига, където се намира на пета позиция, но Специалния вече вдигна две купи още в първия си сезон на „Олд Трафорд“ и все още е в битката за трофея в Лига Европа.

Слуховете са, че през лятото Моуриньо ще получи куфарче с огромна сума, а според някои медии и отново да счупи трансферния рекорд, както го направи през миналото лято с покупката на Пол Погба.

Именно Погба е един от двамата футболисти, които биха останали в Юнайтед, ако всички трансферни спекулации за „червените дяволи“ се окажат истина през летните месеци.

Представяте ли си – цял един отбор нови звезди? Едва ли...

Но в името на задоволяване на любопитството направихме една примерна схема как би изглеждал Юнайтед през следващия сезон.

Кой е другият настоящ член на тима, освен Погба, който би останал? Вижте в галерията. (Не, не е Де Хеа).

Новините

Най-четените