Секси и талантливи - тези актриси не отстъпват по нищо на звездните си родители

В Холивуд има цяло поколение звезди, които са пример как можеш да достигнеш и дори да изпревариш по успех прочутите си родители.

Можем да поспорим кой е по-известен - Анджелина Джоли или Джон Войт и дали първо се сещаме за Голди Хоун, или за дъщеря й - Кейт Хъдсън.

Но идва още по-нова генерация от сексапилни и талантливи актриси, които нямат намерение да живеят в сянката на известните си семейства.

Само се сетете как в последните седмици всички говорят за невероятния "Stranger Things" и най-вече за звездата в него - Мая Хоук (дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук).

Много от тях тръгват от модния подиум и след това се ориентират към телевизията и киното. Други от малки са на снимачната площадка, но не като придружители на мама и тате. Затова и въпреки възрастта си могат да се похвалят с дълги филмови биографии.

Нещо повече, никоя от тези красавици не разчита само на прословутата си фамилия, както и на външния си вид. Те работят здраво и често си избират сложни драматични роли, които да докажат способностите им.

Все пак не можем да отречем, че и гените имат огромен принос за успеха им - при някои от тези млади жени приликата с родителите им е очевидна.

В галерията ще видите 10 привлекателни и талантливи дъщери на известни холивудски имена, за да се убедите в казаното по-горе.

Новините

Най-четените