Най-некадърните 11, с които Джерард трябваше да играе в Ливърпул

Най-голямото разочарование за Стивън Джерард е, че така и не вдигна титлата във Висшата лига с любимия си Ливърпул. Капитана бе близо до трофея на няколко пъти, но така и не стигна до златния медал.

Въпреки това, Джерард ще бъде запомнен като истинска легенда на мърсисайдци, както и на английския футбол. Един истински капитан и джентълмен на играта.

Стивън Джерард обяви оттеглянето си футбола, въпреки че имаше спекулации за завръщането му на „Анфийлд“ по средата на сезона в опит най-накрая да вдигне титлата във Висшата лига със способния на подобно постижение тим на Юрген Клоп.

Големият полузащитник обаче реши, че няма сили за това, и най-вероятно романсът му с футбола ще продължи като треньор. Дали директно в Ливърпул, или Стиви Джи ще реши да тръгне по свой път от долните дивизии, предстои да разберем.

И докато постиженията, великите моменти и легендарните съотборници, Джерард трябваше да играе и с някои футболни недоразумения в Ливърпул.

В галерията може да видите една импровизирана 11-орка от откровени некадърници (поне според представянето им на „Анфийлд“), за които Джерард едва ли иска да си спомня, че е делил терен с тях.

Новините

Най-четените