13 евтини играчи, с които ще разцепвате на FIFA 18

FIFA е най-популярният футболен симулатор в света и всяка година милиони се забиват пред компютрите, когато излезе новата версия на играта.

Така е и сега, след премиерата на новата FIFA 18 - всеки фен на поредицата изпробва новите опции, които тя му предлага, докато играе с любимите си футболни звезди.

Играта предлага и възможността да си направите собствен звезден отбор, но това може да се окаже доста трудно в началото, когато сте принудени да купувате всеки читав играч от долните лиги поради липсата на повече средства (в този смисъл получавате реално преживяване в стил „Първа лига").

Играта си има своите цаки лесно и бързо да се спечелят нужните точки за някои по-добри трансфери разбира се, като най-простият от тях е да печелите всеки възможен мач разбира се.

И все пак си остава трудно да съберете бързо звезден тим от нулата, освен ако не искате да харчите истински пари... не, така си и мислехме.

Затова ви представяме някои от най-добрите играчи, с които можете да започнете да изграждате своя дрийм тийм, ако не желаете да наливате пари в гушата на EA Sports.

Вижте в галерията 13 евтини играчи, с които ще разцепвате на новата FIFA 18.

Новините

Най-четените