Знаят ли какво правят ТЕ?

За  по-малко от две седмици управляващите подсказаха и обявиха няколко мерки антикриза - и след броени дни се отрекоха от тях.

Плоският данък ще падне - плоският данък няма да падне, здравните осигуровки стават 10% - здравните осигуровки остават 8%, държавните служители ще си плащат осигуровките - най-вероятно няма да ги плащат.

Единственото, което е най-сигурно, е, че ще се облагат доходите на работещите по официални данни близо 200 000 пенсионери.

Според теориите в хаоса може и да има стабилизатор, в действията или бездействията на правителството такъв обаче не се открива.

Очакваме вашите мнения и позиции във форума или ни ги изпратете през „Стани автор"!

#1 Andrei 22.03.2010 в 11:28:28

Изключително манипулативна анкета за гласуване! След като има сред възможните отговори такъв като - "все ми е едно щом Костов не управлявя", би трябвапо да има поне и - "все ми е едно щом Станишев не управлява". Webcafe - засрамете се!

#2 vanko1 22.03.2010 в 11:30:09

Ония предишните бяха крадливи копелета, а тия го дават толко змалоумно, че да ти се допсува какви ни управляват. Какви са тия дивотии, че данък лукс ще е местен данък - къде са тия яхти и самолети, да вземат да раздрусат или сменят тоя шеф на НАП, дето беше дясната ръка на Мургина, да си събира приходите, щото на бунт мирише

#3 Alice 22.03.2010 в 11:41:57

Защо не сте сложили идеята на президента за експертно правителство Макар че откъде ще се вземат тия експерти и ако са такива като Дянков

Новините

Най-четените