А един русофил завива зомбита в станиол

Докато на поляните около донецкото село Грабово още събираха телата на загиналите, Национално движение "Русофили" вече подписа присъдата на MH17: Всичко е конспирация!

На сайта на организацията, ръководена от депутата от БСП и издател на в. "Дума" Николай Малинов, беше публикувана статия под заглавие: "Малайзийския боинг в Украйна е изчезналия боинг през март?".

"Съдейки по всичко, самолетът НЕ Е СЪВСЕМ ИСТИНСКИ и цялата трагедия е спектакъл, като свалянето на кулите в Ню Йорк на 11 септември 2001 г.

Защо да мислим така:

1. През март тази година беше отвлечен самолет на Малазийските авиолинии, който както се твърди абсолютно и безследно изчезна. В действителност е бил отклонен в американска военна база Диего Гарсия. След което е бил препратен в Холандия.

2. В нужния ден и час отлита за Малайзия. В него не е имало живи хора, а трупове. Самолета е бил управляван от автопилот, освен излитането, което е сложна процедура, за което са били необходими живи пилоти, които преди удара са напуснали борда с парашути - нататък самолета е летял автоматично.

На нужното място са го взривили (даже най-вероятно без да се е налагало да бъдат използвани ракети земя-въздух, а просто залагайки вътре взрив, по същия начин като кулите близнаци на 11 септември).

3. Всички намерени паспорти са нови - и това между изгорелите метални останки от самолета (отново напомня за събитията на 11 септември - сградите бяха разбити на прах, но у изгорелите тела бяха намерени цели и чисти паспорти - почерка на ЦРУ.

4. Опълченците говорят за странен мирис от идващ от намерените трупове около самолета, който е всичко друго, но не и миризма на изгорели живи хора или поне свежи трупове. Едва ли не знаят за какво говорят.

5. Забележете! 298 човека - колко РОДНИНИ имат те, но досега никой от тях конкретно не са показани по телевизията в такава голяма и опасна за света трагедия. Спомнете си кадрите с роднините от изчезналия малайзийски боинг. Днес единственото оправдание е, уж ги предпазват от нахалните журналисти. Каква геройска загриженост!!!!

Забележете, при всяка авиотрагедия какво виждаме първо на нашите телевизори - това не е мястото на трагедията, а роднините на загиналите. Общо взето в течение поне на няколко дни ние наблюдаваме интервюта от роднините на загиналите и психолози работещи с тях. Но какво виждаме в този случай? От момента на трагедията минаха вече дни, а досега нито един тв канал в света не е показал роднините на жертвите. В нито един портал в интернет няма да намерите фотографии на роднините или интервю с тях.

Никъде в Интернет няма да намерите видео или снимки с истерии на близки и роднини на загиналите, което е напълно естествено в такива ситуации.

6. Номерата на двата самолета са почти идентични и се отличават само по една буква - О и D:

- Бордовия номер на полет МН370, изчезнал в март е 9M-MRO.

- Бордовия номер на полет МН17, свален сега е 9М-MRD.

7. Целта на операцията е ЦРУ да обвини за всичко Русия и да започне срещу нея голяма война.

Подробности. Всички без изключение забелязват и говорят за много странните паспорти. Абсолютно нулеви, буквално издадени преди дни. А какво означават холандски паспорти перфорирани с дупки? Така в Холандия бракуват невалидните паспорти. Защо тези паспорти са намерени в пътниците на злополучния Боинг?

8. Всички фейсбук профили на загиналите в боинга са направени наскоро в един и същи ден?!"

Материалът е препечатан от блога на журналиста от "Комсомольская правда" Александър Жилин.

Любопитното е, че оригиналната статия е публикувана на 19 юли 2014 г., по-малко от 24 часа след самия инцидент с MH17, когато единствената информация от мястото на събитието, контролирано от сепаратистите, бяха снимки и кадри от руски журналисти и от самите сепаратисти.

Към този момент имената на жертвите все още не бяха потвърдени, а едва три дни по-късно до терена на катастрофата бяха допуснати международните разследващи екипи.

Нищо обаче не може да спре руския агитпроп.

Същият Александър Жилин се е подписал и под твърдението, че "опиумната кралица-хищник Беатрикс и нацисткото й отродие са решили да направят от Украйна втора Нигерия".

А един русофил завива зомбита в станиол...

#1 partci 23.07.2014 в 15:05:43

Боже, прибери си вересиите...

#2 daysydogy 23.07.2014 в 15:10:33

В България „русофил“ = любов към путин; на малинов изобщо не му пука за обикновения руснак; малинов всеки месец пътува до Москва на поклонение в кремъл, а как живеят болшинството от обикновените руснаци - тях кучета ги яли...

#3 Citizen X 23.07.2014 в 15:19:13

Много бих искал да видя радетел на опорната точка, как го заявява в очите на каквито роднини са останали на покойната Софи Шарлот ван дер Меер (по списък има 4-ма загинали с това име) от Бларикум. Или на съучениците на братчетата ван Кеулен от Арнем. Паспортът на Софи е издаден Април 2011-а, на Томас Алард година по-късно. Тръпки ме побиват, че това можеше да са децата на мои приятели и колеги... Господи, чудя се откъде се пръкват такива примитиви. Гнус ме е от вас!!!

#4 Оня Дето Го Трият 23.07.2014 в 15:21:04

Оттука виждам как Янаки и Прокопи са напълно съгласни с горното Всъщност как да не са, то по имената ще ги познаете - Янаки и Прокопи Сложете и Гюлеметов...

#5 Rodrigo Diaz de Vivar 23.07.2014 в 15:27:03

Дейба и webcafe глупаците... Абе като цитирате нещо, посочете връзка към него бе. В сайта, който посочвате има посочени източници. "Русофил" не пише нищо. Те цитират друг сайт. Колкото и жълт да е, не са виновни "Русофил", а някой друг. Ясно е посочен, ама вие искате жълто с българсска окраска. Супер сте противни.

#6 Borracho 23.07.2014 в 15:38:27

Тази конспиративна теория по нищо не се различава от доказателствата на американците, между другото. И двете теории ползват за източник на факти социалните медии, туитър, фйейсбуук и т.н. Къде са доказателствата на муриканците питам аз? Всевиждащите, всезнаещите, всешпиониращите мурканци? В същия ден, в същото време е имало учение Морски Бриз в Черно Море, стотици радари и системи са следели цевлия регион - и дори и от там няма едно едничко доказателство, което да подкрепи тезата на 'Murica По какво се различава от конспиративната теория на някой озверял русофил?

#7 No name 23.07.2014 в 15:51:29

Истината се знае, няма начин при толкова въоръжение в района, но просто сега ще я изтъргуват, както ще изтъргуват живота на тези 300 човека. Гнус! Оня, това се опитах да ти обясня вчера, че колкото Путин е сатрап, толкова и Обама.

#8 Ben Dover 23.07.2014 в 16:37:01

Еееей, война! СУпер! Няма да ходя на работа и ше кажа на шефа, че е гъз! Истина са тия теории, освен това кажете ми как така Украйна е била точно под самолета докато е падал?? и защо като разбъркате буквите на думата "Украйна" получавате "кор за левски?" Замислете се!!

#9 No name 23.07.2014 в 16:48:18

И като сме тръгнали да говорим за евтина пропаганда, да видим и другата страна: http://rt.com/news/174332-ukraine-plane-photo-perverted/

#10 Прокопи 23.07.2014 в 17:08:30

Оня, а твоето име как е? Сладур, you made my day, again.

#12 Оня Дето Го Трият 23.07.2014 в 20:27:09

No name | 23.07.201415:51 Оня, това се опитах да ти обясня вчера, че колкото Путин е сатрап, толкова и Обама. Обожавам обективността ти Ти без съмнение си от тия, дето приравняват лагерите Гулаг на Сталин с кирливото затворче Гуантанамо....където легат предимно араби, които ти толкова много обожаваш @ Културистчето с глупават муцунка Ама верни неща пише тук в статията, а?

#13 Прокопи 23.07.2014 в 23:10:56

Оньо почна да обижда без преди това някой да използвал подобни думи по негов адрес. Сигурен знак, че в края на деня отново е затънал в собствените си.... хм.. той си знае

#15 sim4o 24.07.2014 в 02:37:23

А едни тъпи соросоиди, завиват купища лъжи в станиол ... Фридушенка, какво стана с нашата си тема - разследването на снайперистите??? Кой ли им е платил и ги е завел в Киев??? Кой?? Кой?? Кой?? А разследването за горените живи хора в Одеса??? Нещо май се не натискат да разследват ... Иначе по темата ..ей го оригиналът , плод на соросоидните Размисли и Страсти .. и не е от русофил, а е от руска журналистка (или и тя е русофилка????) ... ама соросоидът не е успял да намери в Интернет публикацията, нали??? http://ani-al.livejournal.com/1944612.htmlm/262602.html .. "Немного конспирологии: странные трупы, паспорта с дырками и бортовые номера Боингов Очень странный самолёт… Моя личная версия (Елена Рычкова), как журналиста, на основе того, что мне удалось найти в интернете. .." Като журналистката обяснява,че това е неин блог и че версията си е лично нейна- конспироложка, и признава кое и се е видяло НАЙ-СТРАННОТО - паспортите!!! Ама да отваря соросоида- да чете! Па и да влезне в сайта - да прави коментари и да спори лично с Елена Ричкова - "русофилката", както е решил да я нарича , с факти и данни... или първом - трябва да се поизтрезнее?? Вместо това - пляяяяяс - статия в Уебкафето??!? А то- Кафенцето, горкото .. добродушно и доверчиво - публикува ... Поздрави .. П.П. ето и нови данни .... ... "Това заявиха във Вашингтон на брифинг представители на разузнаването на САЩ. Според АП в разузнаването не знаят със сигурност кой е изстрелял ракетата, която свали "Боинг"-а и причини смъртта на 298 души. Според агентите Русия "е създала условия".... По отношение на това кой е изстрелял ракетата, един от представителите на разузнаването казал: "Не знаем име, не знаем ранг и дори не сме на 100% сигурни за националността", посочва още АП. .." Що е то АП- за соросодите трябва да се поясни, нали- The Associated Press (AP) is an American multinational nonprofit news agency headquartered in New York City. А със здраве ..

#16 sim4o 24.07.2014 в 02:42:04

Фридушенка .. ама да не се оставяме, душата! Да си припомняме за снайперистите, а??? Много ме изкефи ти тогава- февруари .. зае остра и категорична позиция! Аз, аз те подкрепих и те подкрепям и до ден-днешен! Нека ми викат "бе тая е пълна идиотка бе -виж и неграмотното писане .."! .. аз пък няма да те дам щото си рускоговоряща и не се срамуваш от любовта си към Руския Език , па и са явни твоите неистови непосилни усилия да го овладееш и използваш! Разследване искаме ние двамцата! .. за снайперистите! Нали??? Поздрави

#17 No name 24.07.2014 в 09:11:30

Оня, тук защо звъниш като не съм те натискала?

Новините

Най-четените