Нещата, които мъжете не бива да казват на една жена

Въпреки че по някакъв удивителен начин мъжете и жените съжителстват заедно на планетата Земя (в по-голямата част от случаите успешно), някои неща между половете трябва да са ясни и точни.

Каквато и литература да сте чели по въпроса, вероятно вече сте осъзнали, че нещата не опират единствено до теорията, че тя е от Венера, а той е от Марс.

Вярно е, че войната за тоалетната чиния никога няма да престане, но мъжете и жените трябва да научат един за друг още нещо, освен, че са различни. И то е да се съобразяват с различните приоритети и представи, които половете имат един за друг и за обществото (a и обществото за тях - но това е друга тема).

Което означава, скъпи мъже: не закачайте темите-табу за повечето жени.

Именно в навечерието на 8-ми март - празник, който много жени не празнуват, но пък им е приятно, че все пак ги питате какво мислят по въпроса, не е лошо да си дадете сметка дали всичко, което казвате и правите, все пак се харесва на съпругата ви, на приятелката ви, на жената, с която излизате, или просто на някоя ваша приятелка.

Имайте предвид, че дори и да не ви покаже, че сте я разстроили или ядосали, тя ще има едно наум следващия път, когато си отворите устата да се правите на авторитет.

Вижте в галерията репликите, които буквално могат да изкарат всяка жена извън равновесие.

#2 DarkShadow 08.03.2016 в 10:17:34

"Интересна" статия, но всъщност се вижда, че спестяването на всички изброени фрази е в полза на жените, а не в полза на връзката или на самия "спестяващ". Жената не искала да слуша за килограмите си, за кофти грима си, за "странния" си избор на дреха, не й харесвало да използват тактиките й против самата нея - и какъв е кярът за мъжа ако си спести критиката за всичко, което не харесва или не каже мнението си? Май никакъв. А уж таргетът на тази статия са мъжето, но типично, всъщност ти се казва какво не трябва да правиш, за да й е комфортно. Нали все обичате сентенции - без да може да бъдеш честен в една връзка, то какъв е смисъла от тази връзка? Жените, които заблуждавам така, скривайки истинското си мнение, са такива, с които искам само да правя секс, единствено тогава виждам оправдано да й казвам, каквото иска да чуе, но май не това е идеята на статията? ;)

#3 bludniq_sin 08.03.2016 в 10:46:32

Ако спазваш всички 15 неща описани тук се гарантира едно единствено нещо - интровертно спестяване на някои истини или мнения, което ще доведе до количествено натрупване на нерви или неразрешени проблеми във връзката (поне от страна на мъжа, който спазва горните правила) и следователно в един неопределен по време период (зависи от търпението на всеки индивид) до край на връзката по конклудентен път (чрез действие като например изневяра) или директно в момента, в който всичко натрупано към момента се излее и гледката ще бъде грозна. Та - горните правила и тяхното спазване са писани от човек, който хвърля поглед върху нещата само от едината им гледна точка. Истината в отношенията между двата пола често се крие в компромиса и в искреността в отношенията.

#4 boris 08.03.2016 в 10:58:15

И ние много работи искаме, ама нема

#5 Дракон с кисело зеле 08.03.2016 в 12:27:02

Да, наистина, живейте във фалш и лъжа и после се чудете защо връзката ви не работи така, както го искате.

#6 strawsPulledAtRandom 08.03.2016 в 13:23:47

"...Радвайте се, ако тя ви прати на майната си, защото по-лошото е да започне да се съобразява с вас и отвратителния ви вкус за всичко, което облича..." ------------ По подразбиране вкусът на мъжа се приема за "отвратителен". Сякаш не е писано като съвет към всички мъже, а като каталог на репликите на бившия на авторката, които най-много са я вбесявали. Бррр, тръпки ме побиват. Изобщо цялото текстче е простотия, съвсем очаквано де.

#7 Шамито 08.03.2016 в 15:52:49

Нарушавайки това табу ще разберете дали сте случили на жена която Ви обича и е готова на компромис.Но не забравяйте че това се отнася и за равностойния партньор.Егоист или партнер_това е дилемата.Боже_как хората умеят да усложняват живота си.

Новините

Най-четените