На ямболско сафари за бежанци

Динко беше обявен от Антон Хекимян за „супергерой". Динко е обратното на активист от Българския хелзинкски комитет - с мускули, анцуг, ланец, татуировки (включително гигантски кръст на лявата гръд), бръсната глава и е транслитерат, тъй като пише статусите си във Фейсбук на латиница.

Според журналистите, първи отразили Динко, той „лови бежанци с голи ръце". Много хубаво са го казали колегите. Да е ясно, че не използва въдица или серкме.

Бежанци, пъстърви... няма значение. Сезонът е открит.

Капитан Планета от Ямбол е заснел и видео с „улова" на бежанци - проснати по очи дузина мъже и свити на кълба встрани три жени. Докато снима, супергероят казва: „Днеска караме АТВ-то с момчетата и кво да намерим - циганчета, бежанци от Сирия. Тва сичкото влиза в България, Русия, Франция, навсякъде и след време ще ни избият като кучета."

В репортажа, посветен на героизма му, Динко обяснява на репортерката: „Знам перфектно английски". После виждаме как разпитва хванат бежанец или „бижанец", както е правилно на ямболски, с перфектно издържаното „Ю лукин терорист". Мъжът отговаря „ИДИШ", а Динко затваря разпита с „Неее идиш".

Когато заловил първия си бежанец, той от страх завикал, по думите на Динко, „Аллах, маллах". Лесно ги понабил, щото били „слаботелесни".

Ямболско сафари с мигранти. Смел мъж, истински патриот, достоен българин.

Пазителят на границата с АТВ-то предлага държавата да дава по 50 лева на заловен мигрант. После щял да дари парите от наградата на дом за сираци.

Положението е хвани бежанец, спаси сирак.

Слушам Динко, виждам бай Ганьо, гледам Динко - виждам Ценко Чоков...А много от вас виждат спасение...

Българи, ловът настана, тупат сърца ни! Динко - президент!

България на три морета е в миналото. България на анцузите с три черти е в настоящето. А относно бъдещето на KLETA MAIKA BALGARIA - една е Ванга и Нешка e неин пророк.

#2 explorer 20.02.2016 в 12:12:17

@#1 откога гнусната палач обяви България за своя територия

#3 TheRock 20.02.2016 в 12:24:24

На снимката виждаме един представител на лошия матял! Наистина такъв само в кеч-а!! Тоя по нищо не се различава от терористите на ИДИЛ!

#5 TheRock 20.02.2016 в 13:08:54

скуба ли си къв си, аре да коментираш идиота на снимката!

#7 Виктория Пенелопова 07 20.02.2016 в 13:38:37

Да, логично и драматично. Приматът от снимката ловува с голи ръце. Сигурно получава оргазъм от това. Скинхедс, ку клукс клан, зиг-хайл! Тъпото арменче от тв-то му приглася, явно забравило, че баба му /или пра-баба му/ също е бягала подгонена от същите такива примати. За всички, които се кефят - тоя от снимката ще разфасова и вас, ако се осмелите да навлезете от опиканата от него територия. Нищо, че сте руси със сини очи.

#8 AlahAkbar 20.02.2016 в 13:53:54

Дъното отдавна е ударено, сега копаем към Китай дупка... Клети селяци -патрЕоти...

#9 TheRock 20.02.2016 в 14:01:38

Frida | 20.02.201613:26 Аз пък утре мога да тръгна на лов за такива като него, защото якенцето му не пасва на модната ми концепция. Ако очите на селяните можеха да светят София щеше да свети като Лас Вегас!

#10 TheRock 20.02.2016 в 14:02:32

Татуриал си кръст!!! Дали знае символът на вярата!!?

#12 Виктория Пенелопова 07 20.02.2016 в 15:10:07

Конспираторе, ако е вярно, че "последни прояви на нормалност" са действията на този неандерталец, то със сигурност, това е краят на света. Трябва да се допитаме до Нешка, сигурно Ванга й е казала нещо по въпроса.

#16 Виктория Пенелопова 07 20.02.2016 в 16:00:04

Фрида, информираността ти е поразителна, вероятно четеш редовно пик. За какво съм готова аз, не е твоя тревога, по-скоро - на какво си готова ти? Въоръжаваш ли се или ще ги биеш с голи ръце като вожда на ямболските трапери? Интресно, ще им вземате ли скалповете за трофеи? И кои ще се котират повече, най-вероятно детските?!?

#17 TheRock 20.02.2016 в 16:01:27

Frida | 20.02.201615:15 А че държавата не си върши работата не ви ли прави впечатление??? Че един славянски диктатор, който иска разпада на ЕС катализира бежанците в Сирия, а един друг диктатор в Турция ги "проспива", не ви прави впечатление??? А че нашата политическа върхушка слугува и на двамата диктатори, едните на Путин-другите на Ердоган и това не ви прави впечатление , нали??? Охраната на границата не е работа на този!!! Много прост народ ей!!!

#18 TheRock 20.02.2016 в 16:06:52

И когато двамата диктатори бяха първи дружки всичко беше ОК!!! Когато се разритаха и единия свали фърчиплана на другия, агентите и на двамата в България се хванаха за гушите, че и на публични места също! Това не ви ли накара малко поне да стоплите защо в България поне от 15 години си тътрим в един коловоз??? Прост народ ей!!!

#19 TheRock 20.02.2016 в 16:09:22

2016 – последното танго на Путин – тежки сценарии за България и Европа Как може Путин да накара Запада да приеме условията му? Като дестабилизира Европа и светът до такава степен, че да получи желаните гаранции за личния си режим. За съжаление, България се оказва неразделна част от неговия план. От близо петнадесет години насам в България престана да се подава достоверна информация в медиите относно Русия и Путин. Тоест, откакто той дойде на власт. За няколко години полковника успя да подчини централните руски медии и пресата; те започнаха да му изграждат образа на „народен вожд“, който ден и нощ работи за обикновените хора. По това време някъде се появиха на политическия хоризонт в България няколко нови фигури, присъстващи днес в Правителството и Парламента. Създадоха ги медиите, а самите те накрая /телевизии, вестници и сайтове/ се оказаха събрани накуп в ръцете на една чудна фамилия. В нормална страна от ЕС това не може да се случи, но България понеже не е такава – номера мина. Според независимите политици и интелектуалци зад грамаданската медийна, строителна, търговска и всякаква друга „Лафка“ стои клан от ДС. Твърде възможно е. Но дали зад него не стои някой друг славянски гений? Знаем ли ние кой е всъщност истинският притежател на това фамозно богатство, с какви пари се събира? Дължи ли ни някой обяснение!? Май не, поне засега... Казано напълно открито - в България е в ход план за нейното политическо дестабилизиране http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/67504-2016-poslednoto-tango-na-putin-tezhki-stzenarii-za-balgariya-i-evropa.html

#20 Шебек Хасан 20.02.2016 в 17:15:15

Докато "демократите" се борят с Путин, Европа загива, удавена в безчислени мюсюлмюнски орди.

#22 Rodrigo Diaz de Vivar 20.02.2016 в 18:22:05

В случая, няма много варианти. Или спираме незаконното преминаване на границата или ги пускаме да ходят както и където искат. Спирането не става с думи, това е очевидно. Следователно трябва да стане със сила, с налагане на закона. Недвусмислено е определено в НК, че пресичането на държавната граница без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места е престъпление. Какво има да се разсъждава? Да речем, че не е необходимо да бъдат разстрелвани на границата. Няма обаче пречка да бъдат принудително изведени от страната. Със сила равна или по-слаба от прилаганата от тях, но достатъчна да се постигне целта.

#23 Дракон с кисело зеле 20.02.2016 в 18:33:04

Мястото на супергероите е в комиксите и екранизациите им. А използването на думи като "толераст" показва, че коефициентът на интелигентност на използващия ги е поне двойно по-малък от номера на обувките му.

Новините

Най-четените