Самуел Ето-о избра Евертън

След като се появиха информации, според които Самуел Ето-о ще играе за Ливърпул заедно с Марио Балотели, стана ясно, че наистина камерунецът ще играе в града край река Мърси, но за другия местен отбор - Евертън.

Ръководството на "карамелите" е в напреднали преговори с агентите на бившия нападател на Челси, като според медиите на Острова Ето-о ще подпише двугодишен договор.

Ако преговорите завършат успешно в близките дни, камерунецът може да дебютира с екипа на Евертън срещу бившия си отбор още тази събота.

През изминалия сезон 33-годишният стрелец игра на "Стамфорд Бридж", където отбеляза 12 гола в 35 срещи. Влошените отношения между него и Жозе Моуриньо обаче бяха причината Ето-о да не получи предложение за нов договор.

Очаква се големите финансови изисквания на най-скъпоплатения футболист в света, по времето на престоя му в руския Анжи, да не бъдат проблем, тъй като той ще се присъедини към състава на Роберто Мартинес като свободен агент, а разликата между неговите изисквания и предложеното седмично възнаграждение ще бъде покрита под формата на бонус при подписването.

Новините

Най-четените