Чочев започна като титуляр при равенство на Палермо

Ивайло Чочев и Палермо изпуснаха победа над Дженоа в мач от 12-ия кръг на италианското първенство по футбол, след като срещата в Генуа завърши наравно 1:1.

Това остави сицилианците на 13-а позиция в генералното класиране на Серия "А" и те са с пет точки над зоната на изпадащите. Чочев започна в стартовите 11 на водения от Джузепе Ячини тим, който поведе в резултата още в седмата минута.

Именно тогава аржентинският нападател Пауло Дибала се възползва от асистенция на Франко Васкес и вкара петия си гол за сезона, но той не се оказа победен. Андреа Бертолачи изравни след близо половин час игра на терена и така мачът завърши наравно 1:1.

Чочев, български национал и бивш халф на софийския ЦСКА, остана на терена до 66-та минута на срещата. Той беше заменен от 21-годишния тъмнокож швед Робин Куаисон, който също кара първия си сезон в Палермо.

Дженоа, приятната изненада за специалистите в Италия, остана на пето място в класирането с равенството. Тимът от Генуа изостава на точка от градския съперник Сампдория.

Новините

Най-четените