Анчелоти отрече за скандал в съблекалнята

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти отрече да има проблем между капитана на тима Джон Тери и нападателя Дидие Дрогба. Двамата се сдърпаха след последния съдийски сигнал на двубоя с Астън Вила от 21 кръг на Висшата лига. Мачът завърши 3:3.

Според информации в английските медии след последния съдийски сигнал снощи Дрогба, който отбеляза втория гол се нахвърлил на Тери заради грешката, която допусна в добавеното време и от която Астън Вила вкара третия си гол. Попадението донесе точката за тима от Бирмингам и остави Челси на пето място в класирането.

„Няма проблем в съблекалнята, всичко е наред", обяви Анчелоти. Италианецът обаче призна, че попадението е паднало след грешка в неговия отбор. „Загубихме концентрация в най-важния момент. Бяхме забравили да пазим наказателното поле.

Като цяло в защита изпитваме сериозни трудности. Брума се справи, но без Иванович и Алекс губим при играта за високи топки. Всичко обаче ще зависи от състоянието на Алекс. Той се връща тази седмица от Бразилия и ще му бъдат направени необходимите тестове", коментира още Анчелоти.

Мениджърът не пропусна да похвали своите за изявите през второто полувреме и бе категоричен, че въпреки пасива от шест точки от лидера Манчестър Юнайтед първенството не е решено. „Загубихме увереността си след серията неубедителни срещи. Постепенно обаче навлизаме във форма. Имаме всички шансове да защитим титлата си", отсече Анчелоти.

Новините

Най-четените