Енергийните FIFA-вампири: 10 типа противници, които ни вбесяват

Денят е почивен, следобедът е свободен, а това е идеалната ситуация, в която маниаците хващат джойстика и разцъкват FIFA. Въпреки че най-верните фенове не се нуждаят от специални обстоятелства и винаги намират време.

Да си мениджър на отбор, да развиваш кариера и постепенно да изкачваш виртуални футболни върхове е уникално, но емоцията до теб да седи жив противник е несравнима.

Напрежението е по-голямо, можеш отблизо да следиш реакциите на съперника и до такава степен двамата да се вглъбите в случващото се на екрана, че тотално да изгубите представа за време. Това е магията на FIFA.

Получават се оспорвани мачове, а всеки иска своя реванш, когато загуби – кръговрат, можещ да продължи до безкрай.

Какво може да развали подобна идилия?

Правилният партньор не само в живота, но и в игрите е от съществено значение, ако искате едно изживяване да е незабравимо. И обратното, грешният човек може да срине и всичко и да ви вбеси до степен на лудост.

Те са като съдията, който току-що е прецакал любимия ви отбор – знаят правилата, но не разбират смисъла. Те са енергийни FIFA-вампири, хранещи се чуждото нещастие. Хората, с които всеки привърженик се е срещал многократно.

В галерията може да видите 10 типа противници, които ни вбесяват.

Новините

Най-четените