Най-сексапилните плешиви мъже сред звездите

Много мъже са генетично предразположени към оплешивяване и понасят този факт особено тежко.

Истината обаче е, че подобни дребни детайли от външния вид изобщо не са определящи за това колко добре изглеждаш и как въздействаш на женската част от човечеството.

Всъщност, пълно е се с гологлави известни мъже, които не просто преливат от сексапил, но и не бихме могли да си ги представим с коса. Би било някак си сбъркано.

Този стайлинг винаги е бил свързван с имиджа на лошо момче, на мачото, около когото гравитират група ентусиазирани мадами, на онзи, който влиза в стаята и респектира всички.

Освен това учени твърдят, че плешивите мъже са по-мъжествени, заради високите нива на тестостерон. Изобщо, опасна работа.

Вижте в галерията някои от най-сексапилните гологлави мъже сред звездите.

#1 Шамито 20.10.2016 в 15:48:32

Сексапилен актьор но остава в категорията посредствени и не запомнящи се.Да си запомнен трябва да участваш в стойностни филми.Въпрос на конюнктура.И налагане манталитет.Гледай и забравяй.

#2 e-mil 21.10.2016 в 10:15:32

Време е да научите, че в българския език "плешив" и "гологлав" не е едно и също. Кога сте виждали снимки на оплешивяващи Джей Зи или Джереми Мийкс? Джей Зи дори не е гологлав - най-често е много късо подстриган. Питбул си бръсне главата, но ясно се вижда, че има коса и не е плешив. Хем не бихте могли да си ги представите Брус Уилис с коса, хем на младини бил с коса? Какви младини, бре? Беше с коса в Sin City и 16 blocks преди само десетина години, когато беше вече на 50. А Били Зейн в "Титаник" беше с коса. Започна да оплешиявава значително по-късно. Значи, от 10 снимки 5 грешки - демек 50% брак. Ако бяхте стругар в завода щяхте да сте уволнен/а на момента, а вие сте станали журналист/ка. Професия, която би трябвало да предоставя достоверна информация на обществото, ако се вярва на Етичния кодекс на българските медии, дето никой не го спазва. Да Ви е хрумвало, че журналистът освен права има и задължения?

#5 popleta 21.10.2016 в 21:52:01

Кой е тоя кавал Захари Бахаров,че и в сънищата на жените влизал!?

Новините

Най-четените