Благодаря ви, г-н Борисов

След като преди няколко седмици фенклубът на премиера Бойко Борисов го поласка за новата многофункционална зала "Арена Армеец" в София с огромен плакат "Залата е супер, благодарим ти, Бойко", благодарностите към Първия зачестиха като точките, отбелязвани от легендарния Уилт Стоманената пръчка*...

Подобно преклонение си заслужава да бъде документирано. А телевизионните камери непрекъснато показват как подчинени и граждани ни/си напомнят и подканят да му благодарим (спомнете си подканата на главния секретар на МВР Калин Георгиев към освободените жени от банковия обирджия в Сливен...).

Webcafe.bg реши да отвори торбата за благодарности към Бойко Борисов. Нашите благодарности - в края на рубриката.

Защото, както самият той казва: "...Ще минат години - 10, 15, 20, и хората - като минат покрай Спортната зала, като минат покрай метрото, като минат по магистралите, ще кажат - добре, че бяха тези куражлии тогава и удържаха на тези гнусни, на тези гадни атаки и си изхабиха нервите, но ни оставиха направено. Народът е признателен, малко по-късно обикновено признава, но бъдете сигурни."

Нека бъдем признателни сега, не по-късно.

Днешната благодарност, с която откриваме рубриката, дойде от главния треньор на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева. Тази сутрин по bTV тя изтъкна признанието си към премиера, оказал такова огромно внимание на Световната купа по художествена гимнастика, провела се в "Арена Армеец". (Само да не се бърка със световно първенство...)

"Едно изключително внимание от страна на премиера, той направи наистина огромен жест, защото буквално дойде, за да открие състезанието - и трябваше веднага да тръгва (за сватбата на външния министър Николай Младенов, на която беше кум - бел.р.)...

През цялото време поздравяваше по телефона, следеше какво се случва, поздравяваше момичетата, едно наистина невероятно отношение от страна на премиера и това, което каза, че залата, това наистина спортно бижу, ще бъде предоставено за художествената гимнастика безплатно за организирането на такъв турнир, което е една огромна, огромна помощ.

Между другото, това е първото правителство, което прави нещо за художествената гимнастика, държа да го кажа. Наемането на залата е изключително скъпо за всяка федерация. Всичките чуждестранни специалисти, които бяха в залата, категорично казаха, че трябва да се направи световно или европейско първенство тук и че това е най-хубавата зала, в която са играли..."

Очакваме и вашите благодарности.

#1 Saint 22.08.2011 в 15:28:12

Илиана Раева трябваше да каже също, че след посещението на Б.Борисов в залата, се наложи момичетата и да си търсят нови бухалки и ленти. Слабостта на Премиера специално към тоя вид уреди.

#2 pier 22.08.2011 в 15:32:25

@Saint супер свеж коментар

#5 dsr 22.08.2011 в 16:30:30

Няма нужда да крадат - хората им "даряват"!

#6 Чинчифон 22.08.2011 в 16:32:02

Взехме полека да забравяме.България беше първа световна сила по художествена гимнастика по времето на Т.Живков.Но имената на Жулиета Шишманова,на Мария Гигова,на Нешка Робева и т.н.вече е забранено да се споменават.И Илиана беше добра гимнастичка,но тогава,както и до сега тя набляга на сексапила повече,отколкото на спортното майсторство.

#8 simlevs 22.08.2011 в 19:18:34

Така и преди и.раева благодареше и на патрона на ПРАВОВЕРНИЯ КОМУНИСТ б.борисов - КЪРВАВИЯ ДИКТАТОР т.живков . Безплатен обяд няма . Всички разходи за това състезание са за сметка на българския данъкоплатец . Но за децата ,които трябва да се лекуват в чужбина няма такова нещо . Колкото до зала МУТРИ ТИМ ,същата прилича на ЗАТВОР . Много е грозна . За състезания по Лека атлетика ще трябва нова зала .ТОГАВА ПАК благодарим ДРУГАРЮ борисов .

#9 vrab 22.08.2011 в 21:35:46

Правителството на Б. Борисов е първото бългалрско правителство, съставено изцяло от идиоти. Благодарим ти, Бойко, ти доказа, че начело на държавата може да стои правителство, съставено изцяло от хора с увреждания (в случая - мозъчни!)!

#10 oBI-wAN 23.08.2011 в 06:16:23

Добре де, комуняги такива, не разбирате ли, че за да има лека атлетика в тази зала, трябва да е с размер на футболно игрище с писта. Представете си колко грозно ще стои на волей и баскет..... А кой спорт ни е силен? Ивет като се пенсионира и една Ина остава. Заради нея ли ще правим цяла зала? Просто тоя път не сте си уцелили категорията на хейт, защото ви е толкова акъла...

#12 aham 23.08.2011 в 08:52:51

Трябва да бъдем снизходителни. Това гимнастики, леки атлетики, ски, плуване са твърде висш пилотаж за изявяващите се под път и над път избиратели (включая неспортуващите писмовници в спорткафе). За момента те излияват по спортове, дето има некви празни пространства, в които нещо да се вкарва, и нещо да се блъска ... Поне разпознаха премиерското тяло за свой човек и решиха нещо да поспоменат, па макар и иронично.

#13 Sebastiqnoto 23.08.2011 в 09:16:54

Аз наистистина се питам защо аджаба не сте спрели да плюете по Генерала.Били малоумници...!?Бе дайте тия всички дето знаят много и повече от момчетата да направят съравнователен тест за интелегентност с тях, пък знаеш ли може да застанат на техните места.Цялата ни държавица от скромна по скромна ако беше подкрепила превителството нещата щяха да са с розов отнък, но уви пълно с дебили-ти им казваш, показваш, а те не вдяват!

#15 Чинчифон 23.08.2011 в 11:57:09

Драги Себастияното,би ли пазширил още малко изумителната се идея? В същност,кой точно искаш да провежда теста за интелигентност?

#16 My Majesty 23.08.2011 в 12:09:10

Какъв тест, каква интелигентност Всички гербаджии, абсолютно всички, сричат дори когато мислят. А гербаджии са разни неуспели в други партии хора да се изявят и щом видяха нова партия, се натъпкаха там. Всеки министър от тази партия краде и лъже, и то повече от онези преди тях. Всъщност те са част от онези преди тях.

#17 Bobby_gBG 23.08.2011 в 12:58:57

Я, този сайт написа статия в която похвали ББ... Тука нещо се е объркало? Как става тоз номер? Някой редактор е забравил да си пие хапчетата ли? Сбъркана работа Аз си мислех че могат само да плюят по правителството

#18 иво тик так 23.08.2011 в 13:19:38

Много... малко герберасти разбират иронията на статията...

#19 simlevs 23.08.2011 в 13:58:05

На тези отрепки, влюбени в КОМУНИСТИЧЕСКАТА ШАЙКА гейрп никак не им изнася ,ако някой критикува НЕДОРАЗУМЕНИЕТО , ПОЛУГРАМОТНИК И КОМУНИСТ б.борисов и го наричат КОМУНИСТ . КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ гейрп ,се ръководи от КОМУНИСТ и е пълна с ченгета на дс и членове на бкп . Колкото до зала ТИМ МУТРИ ,необходими са били само 5 (метра) повече за да е годна за състезания по Лека атлетика . Но ПОЛУГРАМОТНИКЪТ б.борисов реши тази постройка да е с тези размери . За Лека атлетика нова зала ,пари и комисионни . Колкото за състезанието за Световната купа по Художествена гимнастика залаТИМ МУТРИ беше полупразна . Това състезание можеше да бъде и във Варна - Двореца на спорта . КУРОРТЕН СЕЗОН .Щеше да има много повече публика и то с билети , а не както беше в София - вход свободен . Разходите по това състезание не ги плаща от джоба си АГЕНТ буда (б.борисов ) , а са за сметка на НАШИТЕ ДАНЪЦИ .

Новините

Най-четените